Consorci per al Desenvolupament Econòmic de les Illes Balears

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióConsorci per al Desenvolupament Econòmic de les Illes Balears
Dades
Tipusconsorci Modifica el valor a Wikidata
Governança corporativa
Part deGovern de les Illes Balears Modifica el valor a Wikidata

El Consorci per al Desenvolupament Econòmic de les Illes Balears és un consorci (un ens públic) que depèn de la Conselleria de Comerç, Indústria i Energia. Va ser creat al 13 de maig del 2000 mitjançant el decret 74/2000[1] pel vicepresident i conseller d'Economia, Comerç i Indústria, Pere Sampol Mas i el president Francesc Antich Oliver. Mitjançant el Decret 82/2004, de 23 de setembre, es van fer una sèrie de modificacions de l'anterior decret (74/2000) sota la direcció del Partit Popular de Balears al Govern de les Illes Balears, essent Josep Juan Cardona conseller de Comerç, Indústria i Energia, i Jaume Matas Palou, president del govern. Això és publicà al BOIB Num. 135 de dia 28 de setembre de 2004.[2]

Alguns dels seus objectius són:

  • Afavorir la competitivitat, impulsant millores en els processos productius, en la qualitat i en les estratègies de promoció, per tal de reforçar les capacitats de negoci i la internacionalització dels sectors preferencials.
  • Acompanya les iniciatives sectorials en la promoció dels seus productes a fires i actes de presentació.
  • Promoure Plans Estratègics de Treball per a adequar la capacitat i el potencial de les empreses Balears als reptes de l'Europa del 2007.
  • Reforçar i ampliar el posicionament empresarial de la indústria en els mercats de referència.
  • Millorar el teixit productiu mitjançant ajuts directes previstos en els Decrets de Subvencions específiques a la iniciativa i a la millora contínua de les empreses.
  • Actuar d'observatori de l'evolució de la indústria a les Illes Balears.

Referències[modifica]

Vegeu també[modifica]

Enllaços externs[modifica]