Discussió:Agnòsia visual

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Bé, però s'han de modificar algunes frases:

Fisiopatologia[modifica]
  • Modificar L'agnòsia visual es produeix a conseqüència d'una lesió situada a l'escorça visual d'associació i enllaçar el concepte.
  • Modificar el que està en cursiva: dany en els ulls o en les vies òptiques el tracte òptic que és qui que projecten s'encarrega de duu la informació cap a l'escorça visual.
  • Modificar: Cada ull projecta la informació a una de les dues capes magnocel·lulars del Nucli Geniculat Lateral del Tàlem (NGL) enllaçar el concepte (responsable d'aportar informació sobre la profunditat i el moviment de l'estímul visual, és a dir, tenir interpretació global de la percepció espacial) i a una de les quatre capes o dues capes parvocel·lulars del NGL(capten contorns i colors), Eliminar tota aquesta frase: aquestes capes es mantenen a l'àrea visual primària i en altres més complexes com l'àrea Mt relacionada amb el moviment.' Magno i Parvo són capes del NGL, no de l'escorça cerebral.
  • Modificar: obtenint les característiques estructurals Codificant característiques de l'estimul visual que permeten la seva identificació(color, forma, mida, etc.), eliminar dels estímuls
  • Les projeccions de fibres que es es dirigeixen cap al lòbul parietal, segueixen un camí dorsal. Eliminar: (sistema magnocel·lular).
  • Posar accent: cas de la prosopagnòsia
  • Modificar: La majoria de les agnòsies visuals es produeixen amb lesions en les àrees associatives V2 i V3, que corresponen amb les àrees 18 i 19 de Brodmann.
Classificació:[modifica]

Modificar: a què la informació visual arriba fragmentada l'escorça visual primària (v1) al cervell i s'ha d'unir per formar una percepció.

* Subcategories[modifica]

La Síndrome de Balint: alteracions en la capacitat de dirigir la mirada cap als objectes de l'espai,millorar, no queda clar que voleu dir 'dificultat i alternant la capacitat de cerca. el comentari anterior sense signar és fet per Margarita Martí (disc.contr.) 2:53, 26 gen 2021‎