Discussió:Apache OpenOffice

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

M'he basat en un article d'una altra weikipedia, pero no se fins a quin punt de vista és neutral amb el tema de microsoft (tot i que hi he tret coses enaquest sentit, i altres les he substituit). Que en penseu? --ASpibz 21:02 29 feb, 2004 (UTC)

Tinc aquesta Suite (fa goig pensar que pugui ser gratuïta) i veig que s'hi adiu bé. No veig en què no és neutral. Llull 21:09 29 feb, 2004 (UTC)

He tret les icones que havia del Writer, Calc i Impress perque no es corresponen amb les de les versions actuals, i per tant en lloc d'ajudar, desorienten als usuaris. --Ermey 20:05, 16 juny 2007 (CEST)

He actualitzat la informació referent al nou fork anomenat LibreOffice. Tot i que és un aspecte molt recent crec que és d'allò més remarcable ja que suposa un canvi radical en l'estratègia de desenvolupament d'aquest suite ofimàtica. Per altra banda he eliminat la taula que feia un llistat de totes les versions, ja que crec que complicava la lectura de l'article i aportava una informació poc rellevant (amb la nomenclatura de programari x.y.z tota .y aporta novetats de programri i .z només corregeix errors, no cal anar-ho dient versió per versió). --Planvi (disc.) 19:36, 30 set 2010 (CEST)

Proposta de fusió[modifica]

Hi ha una proposta de fusió des de OpenOffice.org Math amb aquest article. Després d'un temps raonable per expressar les opinions a favor o en contra d'aquesta fusió, si no hi ha cap oposició, es procedirà a la fusió.--Kette~cawiki (disc.) 13:07, 20 gen 2016 (CET)

Fet Fet!.--Kette~cawiki (disc.)