Discussió:Apple Macintosh

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Aixo de sota estava a l'article - crec que s'hi podria tornar a afegir si es fa des d'un punt de vista neutral - tal com esta ara esta ple d'opinions personals i propaganda.


A partir de l'aparició del primer Macintosh, la computació personal va veure's modificada per sempre. Tenia una interfície gràfica amb l'usuari basada en finestres (com va fer posteriorment Windows) mai vistes fins aleshores. Els avenços tècnics d'Apple (empresa constructora dels Mac's) en matèria de computació continuen a la davantera de la competència.

La qualitat més destacada de la tecnologia dels Macintosh és la facilitat d'ús per a l'usuari mitjançant sofisticades funcions. Per això, els ordinadors Macintosh ofereixen inigualables característiques de facilitat d'ús a nivell computacional. D'altra banda, en l'aspecte multimèdia, els Macintosh lideren camps com gràfics tridimensionals, captura i reproducció de vídeo, reconeixement i síntesi de sons vocals i, fins i tot, realitat virtual. Pel que fa a potència, els computadors Power Macintosh i PowerBook d'Apple ofereixen un alt rendiment del processador PowerPC basat en RISC (Reduced Instruction-Set Computer). Els resultats de proves comparatives realitzades indiquen que els procesadors PowerPC ofereixen rendiments més grans que Intel o AMD en la realització de tasques a diferents nivells. A més, l'avantatge en el rendiment de Macintosh està accentuada per les seves potents característiques incorporades, potents capacitats del software del sistema i potents aplicacions de 32 i 64 bits.

categorització[modifica]

hola,

em fa l'efecte que les categories no són les més adients: "empreses d'informàtica" crec que correspon a Apple Computer, no a macintosh. i la categoria del llistat de combinacions de tres lletres està en procés de votacions per a esborrar --Guillem() 09:31 22 jul, 2005 (UTC)

Domèstics[modifica]

No sé si és gaire precís dir que els primers Mac estaven pensats per ús domèstic.el comentari anterior sense signar és fet per 80.32.100.149 (disc.contr.) 12:54, 15 oct 2008 (CEST)[respon]