Discussió:BIP

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

No entenc l'etiqueta d'aquí dalt. El redactat està copiat i adaptat de l'entrada Bicing senzillament perquè el BIP! és un clon del de Barcelona (mateixa bici, mateixa estació, mateixes condicions de funcionament). Després d'això, s'haurà d'anar localitzant a les característiques pròpies de Perpinyà.

He copiat de la Viqui per a posar a la Viqui, però amb adaptació. Si se segueix el mateix criteri, caldria posar també etiquetes a les traduccions dels articles (sincerament no crec que calgui). Per no dir que jo vaig fer el redactat del Bicing (en darrer terme en tinc el copyright).

No crec que s'hagi de filar tant prim.--Marcbel (discussió) 12:41, 18 març 2008 (CET)[respon]

Està clar que retens el copyright del que vas escriure. La llicència de la Viquipèdia (GFDL) reconeix l'autoria dels textos a l'historial de cada pàgina, i si el text prové d'un altre article convé indicar-ho per a que reconeixent-la. De fet, com tu dius les traduccions també les indiquem amb la plantilla {{traduït de}} que és molt usada (v. Especial:Enllaços/Plantilla:Traduït de). --SMP​·d​·+ 18:35, 7 abr 2008 (CEST)[respon]