Discussió:Bolívar (moneda)

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Per què s'han tret les imatges del bitllet i la moneda veneçolana que hi havia? A Commons encara hi són! –Enric, 09:27, 15 jun 2006 (UTC)

S'ha tornat a fer el mateix, esborrar les dues imatges que hi havia perquè, segons l'«esborrador», són imatges esborrades del Commons. I és mentida podrida. Algú sap què passa? –Enric, 09:36, 16 jun 2006 (UTC)
Acabo de mirar l'article Roine-Alps i aquest "esborrador" anònim també ha eliminat una imatge alegant que ha estat esborrada de commons i ho he comprovat i és mentida. Penso restituir-hi la imatge, mentre no doni més explicacions. --Manu bcn 09:50, 16 jun 2006 (UTC)
Ja fa dies que es van esborrant imatges d'articles al·legant que marxen del Commons, sobretot molts de relatius a escuts de províncies, departaments, regions, etc. I un dia que se m'ocorre de mirar aquest del bolívar, article que havia fet jo i per això em sortia ressaltat en negreta, he vist que no els han tret pas del Commons. Hi hauria manera de restituir el que s'ha anat traient i que, en realitat, no calia? –Enric, 09:36, 10:16, 16 jun 2006 (UTC)
Malauradament, han acabat traient les imatges del Commons. Suposo que no deurien tenir la llicència adequada. Per tant, ens haurem d'esperar a que algú en pengi. He estat mirant el web del Banc Central de Veneçuela i no hi he trobat cap imatge de bitllets o monedes... bé, paciència, que és la mare de la ciència -Pere(Digueu-me) 11:12, 17 jun 2006 (UTC).

Actualització d'article[modifica]

Hola! senyor Enric, observo que aquest article està desactualitzat i m'ofereixo com a voluntari per afegir temes d'actualitat amb aquesta moneda, la qual utilitzo ja que visc a Amèrica. Molt de gust de conèixer-vos, quan pugueu deixeu missatge per aquesta mateixa via, gràcies!--Jimmy Olano (disc.) 02:48, 3 gen 2019 (CET)

Benvolgut Jimmy Olano, efectivament pots actualitzar l'article quan vulguis, ja que quan es va crear feia referència al bolívar fort, que era el que estava en vigor llavors. De fet vaig crear la major part dels articles sobre monedes del món, i és possible que les que han patit devaluacions o altres canvis hagin quedat desactualitzats. Moltes gràcies per la teva col·laboració en aquest i en tots els articles en què vulguis participar! --Enric (discussió) 14:19, 3 gen 2019 (CET)
Bé! Vaig a començar primer per llegir articles sobre altres monedes per familiarizrme amb l'estil d'edició en aquest idioma, les normes de la Wikipedia són iguals a nivell mundial però cada llengua té els seus detalls particulars, gràcies per la vostra atenció!--Jimmy Olano (disc.) 14:38, 3 gen 2019 (CET)
Quan t'hi posis veuràs que hi he fet una actualització estàndard pel que fa a les dades de la taula, la taxa de canvi i la descripció de les monedes i els bitllets en circulació. Pel que fa als aspectes més de caràcter tècnic, per exemple si encara circulen els bolívars forts o ja els han retirat tots o quan els retiraran definitivament (a la introducció diu que hi ha un període transitori en què coexisteixen totes dues monedes), com que no en tinc prou informació, prefereixo que ho redactis tu mateix, que en sabràs més coses. --Enric (discussió) 15:59, 3 gen 2019 (CET)