Discussió:Calella

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Canvis en l'article[modifica]

He vist que s'haurien d'ampliar certes coses de l'article. Per una banda, s'hauria d'actualitzar el nom de l'alcalde perquè encara hi ha el nom de l'antiga alcaldessa. També considero que s'hauria de treure l'apartat de "Capital", ja que causa confusió (sembla com si la capital del Maresme fos Calella i en realitat és Mataró).

També estaria bé afegir-hi el gentilici de la població dins de la informació general.

Per altra banda, també ampliaria una mica més l'apartat d'història perquè considero que és molt genèrica. En concret, afegiré informació sobre la Guerra del Francès a Calella perquè en els Arxius Municipals hi ha prou informació sobre aquest tema.

Considero que també estaria bé explicar qui eren Sant Quirze i Santa Julita, els patrons de la ciutat, ja que no s'explica la seva història i des de la pàgina de la parròquia, es pot extreure informació sobre el tema.

Per últim, afegiré un llistat de totes les entitats i associacions que es troben inscrites a Calella, ja que l'apartat on hauria d'anar, es troba completament buit. Neith 81 (disc.) 12:56, 29 des 2023 (CET)[respon]

En general, Viquipèdia:Llanceu-vos-hi. Ara bé:
  • El llistat d'entitats sobra. S'hi pot posar una llista d'entitats que hagin rebut cobertura significativa par parts de fonts fiables, però un registre clarament no ho és.
  • Es pot esmentar alguna cosa de Sant Quirze i Santa Julita però l'explicació hauria de ser a Quirze i Julita de Tars.
  • Quin apartat Capital vols dir?--Pere prlpz (disc.) 14:36, 29 des 2023 (CET)[respon]