Discussió:Cesc (dibuixant)

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Crec que el nom d'aquesta entrada hauria de ser Francesc Vila i Rufas (Cesc), i que, si en el cercador hi escrivim "Cesc", ens hauria de dur directament aquí (amb la plantilla a sota que ens permet anar a altres significats).

Motiu: De Cesc, així "a seques", només n'hi ha hagut un, i així se li hauria de reconèixer.

--Astrubi (disc.) 10:18, 11 ago 2012 (CEST)[respon]

D'acord amb VP:AP aquesta pàgina es podria dir Cesc (dibuixant) o Cesc. Francesc Vila i Rufas també podria ser. Francesc Vila i Rufas (Cesc) no està contemplat perquè és força improbable i és complicar-se la vida en excés, tot i que com a redirecció seria admissible.
La qüestió de si Cesc hauria de ser la pàgina de desambiguació o el nom d'aquest article s'hauria de discutir a Discussió:Cesc, on un altre editor va donar l'opinió contrària (en un moment en que el dibuixant era més d'actualitat que ara i el futbolista ho era menys).
I compte que no és qüestió de mèrits i reconeixements de cada personatge, sinó dels noms que fan servir les fonts i la forma més útil per consultar i mantenir aquesta enciclopèdia.--Pere prlpz (disc.) 10:29, 11 ago 2012 (CEST)[respon]
No hi havia caigut que a en Cesc Fàbregas també se'l coneix com a "Cesc". Ni tampoc havia fet un cop d'ull a les recomanacions sobre l'ús dels noms de persona. Per tant, enretiro l'esmena, tot i que cordialment segueixo pensant que la meva proposta era encertada.--Astrubi (disc.) 10:49, 11 ago 2012 (CEST)[respon]