Discussió:Codi obert

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Quin mot creieu millor per expressar la idea, "software" o "programari"? Jo diria "programari" però habitualment s'usa "software", o si hi ha una paraula millor en català, endavant. --Alvaro 18:30 1 des, 2004 (UTC)

Programari de totes totes. Fem servir les recomanacions del Termcat. Si es pot posar en català es posa (que no és sinònim d'inventar-nos traduccions) Llull 18:32 1 des, 2004 (UTC)
Ho canvio ara mateix, doncs Alvaro 18:37 1 des, 2004 (UTC)

En l'article s'indica que "programari lliure" = "codi obert". És així? Llull 19:09 1 des, 2004 (UTC)

No, no és així. On ho indica? De fet es.wikipedia diu que al principi aquest terme va ser utilitzat per usuaris de software programari perque el terme en anglès resultava ambigiu, però l'article diu després que "El terme no va resultar apropiat perquè eliminava la idea de llibertat" i que "Actualment open source és utilitzat per definir un moviment nou, diferent al moviment del programari lliure,...". Si tot i així no queda prou clar, haurem de canviar alguna cosa.

--Alvaro 19:15 1 des, 2004 (UTC)

A partir del segon paràgraf sembla que soni a entendre que és el mateix. Si algú no hi entén tal i com està ara segur que s'hi confon. Si és un terme diferent s'ha d'explicar a programari lliure, no ací. Llull 19:19 1 des, 2004 (UTC)
Ara crec que queda més clar, però no soluciona el problema d'on dir les diferències, si a programari lliure o a codi obert. Potser caldria dir-ho a tots dos llocs? Si no ho creus així, si us plau, indica'm una mica més que vols dir amb "Si és un terme diferent s'ha d'explicar a programari lliure, no ací." que em penso que no t'he acabat d'entendre.
Cal parlar-ne en aquells articles en què sigui necessari. Llull 19:45 1 des, 2004 (UTC)

Interwiki synchronization[modifica]

Hello! This article is a part of discussion about interlanguage link conflicts. You can help to resolve it by correctly identifying content of articles in those languages that you know at a good level. Also creating of appropriate local analogue of some of templates en:Template:Iwiki-conflict, de:Vorlage:Interwiki-Konflikt or uk:Шаблон:Інтервікі-конфлікт will be very great. If you have some further questions, please, left it on my talk page. Thanks for attention. --DixonD (disc.) 13:42, 22 ago 2009 (CEST)Respon[respon]

Ni una referència[modifica]

El tercer paràgraf és magnífic... però li falta una cita. Per no dir tot l'article. Qui l'haja escrit que cite--Hienafant (disc.) 09:58, 24 juny 2015 (CEST)Respon[respon]