Discussió:Convent del Roser (Lleida)

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Avís: durant el primer quadrimestre del curs 2017/2018, aquest article ha format part del Viquiprojecte:Història de l'Art UdL.

Poso aquí unes quantes observacions per tal que la @JHT96: (o qui vulgui!) l'acabi d'afinar:

  • Entenc que el text està inacabat, però potser voldries repensar l'estructura dels apartats per a que la lectura sigui més fluïda. Fixa't que comences amb una descripció i més endavant inclous un altre apartat amb més descripcions.
  • El text es pot aprofundir força, sobretot l'apartat de la història de l'edifici. Hi ha diverses publicacions que et poden servir, des dels volums de la Història de Lleida que es van publicar sobre el 2002, passant per la Catalunya Sacra o textos monogràfics sobre l'estudi general de Lleida. També et pot servir un llibre sobre el Museu Morera que es va publicar l'any passat i una monografia sobre les diverses fonts que hi ha a la ciutat. A més, fa poc es va publicar una guia turística sobre Lleida que segurament també deu parlar del convent. Pel que fa a la conversió en Parador i la polèmica que va seguir, segurament tota la informació haurà de sortir de la premsa escrita.
  • Quan el text estigui acabat, potser voldries revisar-ne l'ortografia i la gramàtica amb aquesta eina.

De moment això és tot. Ànims! ESM (disc.) 14:35, 11 gen 2018 (CET)[respon]