Discussió:Te Darjeeling

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: Discussió:Darjeeling)

Cal reanomenar aquesta article ja que no tracta sobre la regió geogràfica sinó sobre el te que s'hi fa. Què és millor "Te de Darjeeling", "Te darjeeling" o "Darjeeling (te)"? Tinc dubtes entre la primera i segona. No estic segur si s'utilitza com a nom comú.--VRiullop (parlem-ne) 11:03, 12 mai 2006 (UTC)

Penso que la segona és la millor. Momo


Poso les taules taxonòmiques que serà la mateixa per a tots els tipus de "Te". Els diferents tipus de te està principalment en la manera de processar les fulles no en la varietat de te utilitzada que potser diferent o no--Victor M. Vicente Selvas 07:51, 12 ag 2006 (UTC)

Si no es deu a què siguin subespècies o varietats sinó al processament més valdrà que no ho posem, doncs. Ho sento si ho vaig col·locar on no calia. Llull · (vostè dirà) 07:53, 12 ag 2006 (UTC)

No s'hauria de reanomenar tot en majúscules: "Te Darjeeling"?--Lohen11 17:06, 10 maig 2007 (CEST)[respon]

Error de concepte?[modifica]

A l'article ara mateix es diu:

Tot i que tradicionalment a Darjeeling només s'hi han cultivat tes negres, actualment a Darjeeling alguns jardins també produeixen te blanc i te verd.

Si no ho tinc molt mal entès, la diferència entre te negre, verd i blanc no té a veure amb el que produeixin els "jardins" o es cultivi, sinó en el procés posterior. O és que conreen varietats diferents per a fer-ne un processat diferent? --83.32.68.37 17:49, 10 maig 2007 (CEST)[respon]

Jardins de te[modifica]

A la Viqui anglesa donen Tea gardens com a sinònim de plantacions de te. Canvio l'article Jordi Roqué 19:02, 10 maig 2007 (CEST)[respon]