Usuari:Victor M. Vicente Selvas

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
ETIQUETES
Informació Babel de l'usuari
fr-2 Cet utilisateur dispose de connaissances intermédiaires en français.
Viquipedistes per llengua
Procedència
Aquest viquipedista ha viatjat fins a Açores i Finlàndia.

Hola, col·laboro a la Viquipèdia des de setembre de 2005 i ja porto milers d'articles iniciats. Quan vaig començar em vaig ocupar de completar la llista dels 1.000 articles que tota viquipèdia hauria de tenir. En vaig iniciar uns 250 fins que la llista va quedar completa. La llista era discutible ja que estava feta des de l'òptica dels Estats Units i es notava molt, però a grans trets la vaig trobar correcta i necessària.

Més tard em va semblar necessari, d'acord amb la meva professió, que no manqués l'article de cap planta conreada important. Quan vaig començar a la viquipèdia encara no haviem arribat als 20.000 articles i per exemple faltaven articles tan bàsics com la pastanaga. Fa poc he traduït la llista de fruits comestibles de l'anglès i procuro fer articles de tots ells. En el cas de fruits tropicals molt no tenen pas un nom comú en català i procuro posar el nom que donen en el seu lloc d'origen (molt sovint noms brasilers).

També he fet molts articles de molts temes, entre ells uns quants articles de geografia i història i col·laboro en el viquiprojecte d'història de Catalunya.

Sóc molt afeccionat a la meteorologia (per això vaig viatjar a les Açores de l'anticicló, però no el vaig veure...) i vaig col·laborar intensament en Clima de Catalunya, pronòstic meteorològic, pluviometria etc.

Algunes fotos meves amb èxit[modifica]