Vés al contingut

Discussió:Escut i bandera de Llocnou de Sant Jeroni

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Deixo aquí una nota que s'havia afegit a l'article sobre l'escut de Llocnou de Sant Jeroni:

NOTA: LA IMATGE SOBRE L'ESCUT QUE FIGURA EN AQUESTA PLANA DE VIQUIPÈDIA NO CORRESPON A LA VERSIÓ OFICIAL APROVADA PEL CONSELL D'HERÀLDICA DE LA GENERALITAT VALENCIANA I UTILITZADA PER L'AJUNTAMENT DE LLOCNOU DE SANT JERONI. AQUEST AJUNTAMENT PODRÀ PROPORCIONAR UNA CÒPIA DIGITAL DE LA VERSIÒ AUTÈNTICA A QUI SI LA SOL·LICITE.

Haig de dir que la il·lustració que apareix aquí és una reproducció del que diu el blasonament oficial, i que la imatge que utilitza l'Ajuntament (vegeu-la aquí), facilitada per la Generalitat Valenciana, n'és una altra de molt semblant, però on apareixen exactament els mateixos elements. Per tant, la "nostra" versió i la de la Generalitat que usa l'Ajuntament s'adapten exactament al blasonament oficial totes dues. --Enric (discussió) 11:57, 22 des 2009 (CET)[respon]

No estic d'acord amb el que diu Enric. Una cosa és el que diu el blassonament oficial de manera "literària", i una altra cosa és el disseny que el municipi té legalment i oficial aprovat en la seua versió "icònica" o "gràfica", i no solament "literària". Crec que ningú té dret a "falsificar" el disseny gràfic de l'heràldica municipal en raó del que, en la meua opinió, son unes malenteses raons "heràldiques". L'heràldica, entre altres funcions, té la de singularitzar honoríficament, distingir i diferenciar, per tant no té sentit la "uniformització" dels escuts municipals que d'una manera tan irrespetuosa està fent Viquipèdia. És un mal servei el que dóna aquesta enciclopèdia, ja que confon, quan el que hauria de fer és informar el que cal. Ah! una pregunta: per què Viquipèdia no uniformitza també lliurement i de la mateixa manera l'escut d'Espanya? perque no canvia el lleó del regne de Lleó i el substetueix per eixa espècie de gat que heu posat al de Llocnou? a que seria una ridiculesa, no? (RG)