Discussió:Festa de Dia

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Notabilitat[modifica]

Segons la plana Viquipèdia:Criteris de notabilitat: "Com a definició general, es considera que un article és prou notable si el tema ha sigut tractat per fonts fiables, independents i no internes, i ha sigut objecte de treballs publicats."

S'han introduït a l'article referències de medis independents i reputats i per tant la notabilitat està fora de dubte.

Recordo que la notabilitat o no notabilitat d'un article mai ha de ésser la subjectivitat d'un usuario, molt o poc interessat en la temàtica que es tracta. Que un article compleixi o no els criteris de notabilitat ha d'estar recolzat per la política corresponent i no per una simple opinió més o menys encertada.

Així doncs, i llegint Viquipèdia:Criteris de notabilitat, agraïria a l'usuari que l'ha col·locada que indiqui clarament les raons de la no notabilitat. Fins aquell moment crec que la plantilla no és procedent.

Moltes gràcies. --89.129.140.238 (discussió) 18:38, 20 set 2009 (CEST)[respon]

He posat el cartellet perquè consider l'article en el límit de la notabilitat (per davall). L'únic mitjà que es pot considerar font fiable que cita la festa,
1. Ni tan sols l'anomena pel nom de l'article sinó que es refereix a una Semana Cultural genèrica.
2. No és del diari en sí, sinó tan sols d'un suplement universitari.
El segon enllaç és poc notable i xerra més del grup que del concert. I el tercer, no és més que un apunt d'agenda. Pau Cabot · Discussió 22:18, 20 set 2009 (CEST)[respon]