Vés al contingut

Discussió:Fidel Trias Pagès

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

El títol de l'entrada: "Fidel Trias i Pagès" no em sembla adequat. En tot cas, hauria de ser "Fidel Trias Pagès", perquè és així com ell mateix firmava les seves obres, o, altrament, "Fidel Trias". I també perquè així és com està identificat a la pàgina web pròpia. D'aquesta manera, s'unificarien denominacins i se simplificaria la cerca.

De moment, la referència més fiable que hi ha a la pàgina és l'Enciclopèdia Catalana, que fa servir la i. Estaria bé saber que diu la pròpia pàgina del pintor, però tenint en compte que va morir unes dècades abans de l'aparició d'Internet és difícil que tingui una pàgina pròpia.
De tota manera, per simplificar la cerca, he fet la redirecció Fidel Trias Pagès.--Pere prlpz (disc.) 13:07, 18 des 2015 (CET)[respon]

Sóc la filla del pintor i, penso, potser, que sé com es deia i com firmava (al marge del que digui l'Enciclopèdia catalana, que tampoc és un exemple de gaire qualitat al qual referir-se. És el que tenim però). El pintor té una pàgina web, i tant! M'estranya que digui això si precisament surt a les referències de l'article de la viquipèdia. M'agradaria que a la capçalera de l'article hi sortís el seu nom sense la conjunció "i" entre els dos cognoms i no que sigui una redirecció. Jo no sé com canviar-hi, si no, ho faria. D'altra banda, en contra del que creu la majoria de persones, posar una "i" entre cognoms és més un costum castellà antic que no pas català. I tothom s'entesta ara a posar una "i" precisament per diferenciar-se del que fan fora de Catalunya.