Discussió:Francisco Ibáñez Talavera

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Ara acabe de saber que a Francesc Ibànyes li diuen de segon llinatge: sincerament, crec que deuríem abandonar la nomenclatura enciclopèdica dels noms propis per poc realista, ja que el mecanisme de la Viquipèdia ens ho permet. En este cas en concret, això significaria redireccionar -o revertir la redirecció de- l'article a Francisco Ibáñez, que és el nom artístic pel qual se'l coneix (si no directament com F. Ibáñez o Ibáñez a seques); ídem amb Ovidi Montllor, entre molts altres. Algú em podria dir si realment s'ha fet una votació al respecte, i en quina pàgina es troben els resultats? --Arnandis (Sí o sí?) 02:43, 22 gen 2006 (UTC)

està a la secció de polítiques. Però el que volia comentar és que no coincideix el nom de l'article amb el nom que s'empra al text tota l'estona --barcelona (discussió) 11:01, 4 gen 2009 (CET)[respon]
Un vàndal va canviar-li fa poc el nom, però ja està arreglat. Ninotaire (discussió) 11:04, 4 gen 2009 (CET)[respon]


Siguem seriosos. De moment, la nacionalitat catalana no existeix. La Wikipedia pretén ser una font d'informació precisa. Aquest no és un lloc per a la política, per això hi ha altres fòrums.