Vés al contingut

Discussió:Fused Shadow

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Fused Shadow
Viquiprojecte de The Legend of Zelda
Inici: 18 d'Abril del 2007

Benvinguts! Aquesta és la pàg. de discussió de l'article Fused Shadow pertanyent al Viquiprojecte:The Legend of Zelda.

S'hauria de crear un llibre d'estil. Quan vaig crear les pàgines Ciutat Verda, Poble Paleta, etc., mitja wikipèdia se'm va tirar al damunt perquè deien que, si no hi havia traducció oficial, s'havia de deixar el nom en anglès. Hi ha traducció oficial de The Legend of Zelda? -- Leptictidium - Carta a l'Eocè 22:39, 27 febr 2007 (CET)

Per curiositat, a què ve aquest comentari, i per què aquí??? Si l'article de Zelda tingués el títol en català, i el comentari estigués a la seva discussió, tindria sentit. Però no es dóna cap dels dos casos.
A part, ja de pas... Existeix una versió en català d'això de l'Ombra Fosa? I ja de pas, què vol dir això de "versió Pal"? hi dius un nom en espanyol. És l'original? Si no, què hi pinta? -81.38.184.253 23:04, 27 febr 2007 (CET)
El comentari l'he posat aquí perquè ha estat el primer article de Zelda on he anat a tombar. I ve al fet que crec que potser s'hauria de moure l'article a Fused Shadow, ja que no hi ha nom oficial en català. Si no, és recerca original -- Leptictidium - Carta a l'Eocè 23:36, 27 febr 2007 (CET)
Estic totalment d'acord amb tú. -- Usuari:Uriol 17:58, 23 març 2007 (CET)[respon]