Discussió:Gerd (color)

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

No crec que els colors s'hagin de fusionar amb el seu origen lingüístic, el cas del rosa potser és paradigmàtic, el color té possibilitats d'ampliar-se amb simbologia, usos i història, independent del fruit o de la planta que els dóna nom--barcelona (disc.) 17:41, 2 jul 2016 (CEST)

Comparar el color rosa amb el color gerd és com comparar el Barça amb un equip de futbol d'un barri de Sant Guiu de Campfrondós. Pau Cabot · Discussió 06:47, 3 jul 2016 (CEST)
Estic d'acord que la fusió és contraproduent, els dos conceptes no tenen res a veure tret de l'origen i l'article amb els dos conceptes barrejats és un caos d'introducció, referències, caixes i categories, fet absolutament improductiu i contraproduent. --Panotxa (disc.) 08:48, 3 jul 2016 (CEST)
... cosa que vares fer tu mateix. Pau Cabot · Discussió 08:53, 3 jul 2016 (CEST)
@Paucabot: per demostrar-te que el teu argument per a la fusió no s'aguantava per enlloc i que es visualitzés que la fusió era pitjor que mantenir els articles per separat i obligava a desambiguar-los, perquè els conceptes no tenen res a veure i la barreja és infinitament pitjor que la separació. I el temps m'ha donat la raó. --Panotxa (disc.) 10:35, 3 jul 2016 (CEST)
Aquesta edició només demostra que si ens esforçam a fer molt malament una fusió, ho podem aconseguir. Pau Cabot · Discussió 06:37, 5 jul 2016 (CEST)