Vés al contingut

Discussió:Habitant

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Si us plau, que algú m'expliqui què és aquest article!

--Viktor

Supose que pot sonar una mica surrealista, però no és el cas. Les paraules venusià, plutonià existeixen en el nostre vocabulari i encara que són producte de l'imaginació d'alguns escriptors, cineastes i altres artistes la meua tasca és el de oferir informació sobre la paraula Habitant que no és llimite a una descripció de diccionari.

He vist que era uns dels articles amb més vincles sense editar, i també sé que algú ho va editar però un dels administradors el va esborrar per paupèrrim. Per tant és un article seriós. Seguiré ampliant-lo en altres ocasions. Gràcies per conservar-lo.

Nota: m'he basat en l'edició francesa, l'article habitant redirecciona a gentilé (=gentilici). --ludor 20:29 16 jul, 2005 (UTC)

Però és que ja tenim l'article gentilici, que està prou bé! no té cap sentit reduplicar-lo dins l'article habitant. Pel que he vist, ni l'anglès ni el francès ni l'espanyol no tenen cap article per a habitant. No li veig gaire raó per a tenir-ne nosaltres un. --Viktor 22:25 16 jul, 2005 (UTC)

Reduplicació?, no.[modifica]

No crec pas que siga una reduplicació. Tots els països tenen un enllaç (mitjançant la plantilla de l'estat) que va habitant, el que haurem de trobar si cliquem és una definició de habitant, no precisament de gentilici.

Les próximes ampliacions oferiré informació sobre el concepte de habitant, més que de gentilici. ;-) --ludor 00:21 17 jul, 2005 (UTC)

Redirecció, les raons[modifica]

No he trobat suficient material per a fer un article sobre el concepte d'habitant. El que he recopilat serà més bé per un article sobre hàbitat o habitatges. Com jo era l'únic colaborador que es disponia a mantindre doncs ho he vist correcte eliminar-lo, aixó sí, creant una redirecció a habitant ja que vaig creat este article perquè era un dels més sol·licitats, amb 84 enllaços, en el moment en que em vaig decidir.

Què ràbia, no m'enrecorde mai de signar! —Ludor ( respon aquí ) 21:26 3 ago, 2005 (UTC)