Discussió:Insomni familiar letal

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: Discussió:Insomni familiar fatal)

1. El nom de l'entrada (i de la malaltia) Seria més adient anomenar aquesta malaltia "Insomni familiar letal". Encara que existeixi la paraula 'fatal', aplicat a malalties és un calc de l'anglès.


2. Història. Aquest paràgraf és molt confús i hauria de dur enllaços a referències de revistes científiques. Parla del metge que va adonar-se que havia de ser una malaltia genètica, però sense anar més enllà dels símptomes. No esmenta el grup de la Universitat de Bolonya i l'italià que era als Estats Units, que van descriure què passava en el cervell de la persona malalta i com es va saber que la causa era un prió.


3. Símptomes. No s'esmenta aquí el principal símptoma, que és el que dóna nom a la malaltia: l'insomni. (Sí que s'esmenta, però, en l'apartat "Presentació".)


1. Estil. Poc acurat.


3. Referències. Això no són referències perquè no hi la cita en el text; si de cas, serà bibliografia. Per altra banda, hauria de quedar clar quan la referència és un article d'una revista científica i hauria d'estar completa. el comentari anterior sense signar és fet per Lectora corrent (disc.contr.) 20:17, 25 juny 2010 (CEST)[respon]