Discussió:Insomni familiar letal

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

1. El nom de l'entrada (i de la malaltia) Seria més adient anomenar aquesta malaltia "Insomni familiar letal". Encara que existeixi la paraula 'fatal', aplicat a malalties és un calc de l'anglès.


2. Història. Aquest paràgraf és molt confús i hauria de dur enllaços a referències de revistes científiques. Parla del metge que va adonar-se que havia de ser una malaltia genètica, però sense anar més enllà dels símptomes. No esmenta el grup de la Universitat de Bolonya i l'italià que era als Estats Units, que van descriure què passava en el cervell de la persona malalta i com es va saber que la causa era un prió.


3. Símptomes. No s'esmenta aquí el principal símptoma, que és el que dóna nom a la malaltia: l'insomni. (Sí que s'esmenta, però, en l'apartat "Presentació".)


1. Estil. Poc acurat.


3. Referències. Això no són referències perquè no hi la cita en el text; si de cas, serà bibliografia. Per altra banda, hauria de quedar clar quan la referència és un article d'una revista científica i hauria d'estar completa. el comentari anterior sense signar és fet per Lectora corrent (disc.contr.) 20:17, 25 juny 2010 (CEST)[respon]