Discussió:Javier Sansó León

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Primer cognom i foto[modifica]

La fitxa de Val Net (la seua empresa) diu que el seu primer cognom és Sansó: [1]. En canvi, l'usuari Pacopac, quan puja una foto seua, diu que és Margaix: [2]. Quin dels dos cognoms és el correcte?

Per altra banda, tot agraïnt Pacopac que haver pujat una foto (que tanta falta fan en la viquipèdia), tinc els meus dubtes sobre si aquesta en concret és la més idònia, puix més aïna sembla una foto personal, mentre que, al meu parer, seria molt millor aconseguir-ne una de Javi com a pilotari, que, al cap i a la fi, és per això que té un article.

No vull amb això desmeréixer en absolut l'aportació de Pacopac, ja he dit que anem mancats de fotos. Només estic opinant sobre quina mena de foto seria millor en aquest cas. --Casaforra (parlem-ne) 09:49, 25 ago 2009 (CEST)[respon]

Hola Casaforra
cert el que dius, m'he enganyat en el cognom de Javi. Feia temps que no m'apropava per la viquipèdia i la pressa és mala consellera. Pel que jo se fer : no puc canviar-li el nom a l'arxiu, he de pujar-la de nou i demanar esborrar la que té el nom malament, ho faig en poder.
I respecte a la idoneïtat de la foto estic amb tu que millor una de l'àmbit de la pilota, però jo no en tinc cap i en veure'l l'altre dia pel carrer li vaig fer la foto que he penjat... i mentre no n'hi haja una millor...
Faré per aconseguir-ne una jugant.--pacopac (disc.) 10:08, 27 ago 2009 (CEST)[respon]