Discussió:La colla de la selva al rescat!

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Pàgina i wikidata[modifica]

Hola @Davidpar, t'invoco perquè tu vas crear aquesta pàgina. He canviat una mica la informació de la pàgina perquè barrejaves la sèrie i l'univers cinematogràfic i era una mica confús (perquè anomenaves l'univers cinematogràfic com a "La colla de la selva al rescat!" quan això només és la sèrie i el primer llargmetratge. [Que de fet, és una cagada del SX3 anomenar el primer llargmetratge d'aquella manera.] L'univers seria "La colla de la selva" a seques. Sobretot perquè la pel·lícula del 2017 es va doblar, cosa que jo he afegit ara, i allà no hi esmenta rescat enlloc.)

Per tant, jo ara he fet que l'article tracti sobre la sèrie i aleshores, he especificat a l'apartat de sota que s'emmarca dins un univers cinematogràfic. Això ho he fet perquè la informació de wikidata i la resta de versions lingüístiques de la pàgina només tracten sobre la sèrie (excepte la versió francesa en la qual t'has basat). Suposo que el millor seria crear una altra pàgina amb l'univers cinematogràfic, però no existint en altres llengües i tenint el francès que va a la seva, doncs no tinc clar què fer. Jo, de moment ho deixaria com ho he fet.

Digues què en penses tu! Indpcatll (disc.) 13:20, 3 juny 2023 (CEST)[respon]

Exactament, vaig traduir el format de la Viquipèdia en francès, però no veuria malament separar la informació de la sèrie i de l'univers cinematogràfic. Al cap i a la fi, és el que s'acostuma a fer en totes les franquícies d'aquest estil. Si encara no ho ha fet cap altra viquipèdia, no crec que sigui motiu per no fer-ho nosaltres. Em semblaria bona solució. Davidpar (disc.) 13:33, 3 juny 2023 (CEST)[respon]