Discussió:La crida de Cthulhu

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Estreno la discussió sobre aquest article ja que em preocupa i m'agradaria posar de manifest les meves intencions de modificar-lo. Ho anuncio primer per que considero que l'article necessita una reforma a fons i em fa cosa anar a sac sense intentar primer crear una mica de diàleg (cosa que està difícil per que no és un article molt consultat, però jo ho provo) Si ens fixem amb el que hi ha escrit, veiem que l'article es va crear quan només hi havia el joc de "The call of Cthulhu" de Chaosium. Pel que la estructura la podríem esquematitzar així:

1-Fitxa tècnica de la publicació americana.

2-Explicar els Mites i Lovecraft.

3-El joc de rol (en general).

4-Existeix edició en català.


Amb el pas del temps s'ha anat actualitzant. Però on hi ha hagut l'evolució i els canvis ha sigut en les edicions americanes, pel que l'explicació del joc en general és desesperadament ambigua. Considero que actualitzar l'article tal i com està és molt difícil. Així que proposo el següent:

1-Fitxa tècnica de la edició catalana.

2-Explicar els Mites i Lovecraft.

3-El joc de rol (edició catalana de JOC internacional) <--- I donar peu a fer subseccions per que es pugui ampliar còmodament.

4-Altres edicions que es poden trobar a les botigues. <--- I donar peu a fer subseccions de les diverses edicions i jocs on es pugui explicar bé d'on venen i ampliar-ne (per que no pararan de publicar-ne de noves). I si es dona el cas que apareixen articles nous d'aquestes publicacions tindrem on ficar l'enllaç.


Trobo que d'aquesta manera tot queda millor estructurat i fiquem èmfasi en el que es promet amb el títol de l'article: La crida de Cthulhu (i no "The call of Cthulhu). Joan Sallent (disc.) 11:55, 11 març 2015 (CET)[respon]