Discussió:Letov S-231

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Disculpa acabo de veure aquest article (molt bo per cert) però no he pogut evitar fixar-me en el fet que has emprat la nomenclatura S-231 quan la resta de pàgines en altres idiomes empren S-31. Això ha dut al fet que jo creï la pàgina S-31 en català creient que encara no existia. Estem escrivint en paral·lel pràcticament el mateix article amb unes fonts molt similars. Que hi vols fer? Elimino el meu? Elimines el teu? Els fusionem? I en aquest cas, quin nom emprem? https://ca.wikipedia.org/wiki/Letov_%C5%A0-31 Escorxador (disc.) 23:49, 5 set 2018 (CEST)

Benvolgut Escorxador, si llegeixes atentament el article, veuràs que dic que es una variant del S-31. El que succeeix es que precisament aquesta variant, va esser la que va adquirir la República. en tot cas, es podria fusionar els articles, sempre i quan es fer notar aquesta circumstància i es arreglessin els enllaços. ¡Endavant! Fa temps que no penjo articles a Viquipèdia SALUT !!*!!
Sí, és una línia un poc grisa, ja que en alguns llocs trobe el S-31 com a variant del S-231 i en un altre a l'inrevés. No sé qui té raó però el meu principal problema és que en referent a les viquipèdies en altres idiomes cinc empren la nomenclatura S-231 i huit S-31 (incloent-hi l'anglesa) i totes es refereixen al mateix Letov. Suposo que seria més productiu conservar aquesta, ja que està prou més completa. Quan respongues puc començar el procés de migració de contingut en una o l'altra direcció.--Escorxador (disc.) 08:53, 6 set 2018 (CEST)
Hola torno a ser jo, he connectat amb un especialista (https://www.aeroteca.com/ca/) que son coneguts meus, per que m'informin en el model adequat. SALUT !!°!!--Jbaropuig (Usuari Discussió:Jbarpuig|disc.]] 13:51, 6 set 2018 (CEST)
Torno a ser jo. Sembla que s'haria de redireccionar la pàgina per S-31, incloent les recomanacions que et vaig donar. SALUT !!*!!--Jbaropuig disc. 18:34, 6 set 2018 (CEST)
Acabo de copiar i adaptar el contingut de la pàgina. Crec que només queda decidir que fer amb aquesta.--Escorxador (disc.) 16:43, 7 set 2018 (CEST)
Aquesta l'he redireccionat a l'altra, que entenc que és el que volíeu fer. Si no és això, revertiu-me l'edició.--Pere prlpz (disc.) 18:20, 7 set 2018 (CEST)