Discussió:Liberalisme

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Olé! Tindrem una definició de liberalisme més completa que a la pàgina en castellà!! juajuajua -- AnnubiX


Jo crec que seria correct dir "seguint la filosofia del laissez faire, laissez passer (en francès: "deixar fer, deixar que passi") Àhmad.EJSF

Liberalisme religiós[modifica]

He afegit una secció sobre el liberalisme religiós i canviat la jerarquia de les altres seccions d'acord amb aquesta inserció. Espero ampliar aquesta secció i la llista de liberals famosos per incloure-hi els religiosos en el futur. --jofframes (discussió) 21:15, 25 maig 2008 (CEST)

juajuajua![modifica]

"Olé! Tindrem una definició de liberalisme més completa que a la pàgina en castellà!! juajuajua" Sí, tan completa que se omite toda referencia a los liberales que redactaron la Constitución de Cádiz. Inteligente omisión, bravo. el comentari anterior sense signar és fet per 195.77.128.4 (disc.contr.) 15:04, 2 set 2013 (CEST)

Contingut poc objectiu[modifica]

Doncs no sembla una definició gaire enciclopèdica, més que esforçar-se en definir el concepte, bona part del redactat és un recull d'opinions d'un to hagiografic i panegíric, una mica ridícules i tot, amb escassa aportació de cites que les justifiquin.--Boletaire (disc.) 16:48, 21 jul 2015 (CEST)