Discussió:Linux a la PlayStation 3

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

El títol de l'article està bé? Vull dir, hi ha un producte que es digui "Playstation 3 Linux"? O és simplement traducció literal de l'article anglès, de manera que s'hauria de dir Linux a la Playstation 3. --

Estic d'acord. De fet ho havia posat així xq considerava l'objecte principal la Play i el secundari el Linux, però això és deformació d'informàtic.


Observacions sobre el port Multi AV <-> VGA[modifica]

A la PS2, els pins de les tres senyals RGB i les de components son f'isicament els mateixes (al men'u de sistema es pot canviar per que tregui RGB o components). De fet, l-adaptador PS2 AV a VGA no 'es m'es que conectar les senyals R-G-B-GND al conector VGA, sense incloure les senyals de sincronitzaci'o horitzontal i vertical, d-aqu'i que sigui necessari un monitor "sync on green" o un adaptador ad hoc que tregui la sincronitzaci'o horitzontal i vertical del coponent verd (es pot detectar el canvi de l'inia, sinc. horitzontal, y la marca de sal a comen\ament de pantalla, sinc. vertical). Al cas de la PS3, com que aquestes senyals s-obtenen de la mateixa font, i.e., del port "Multi AV", suposo que funcionar[a igual, encara que no s'e si la BIOS de la PS3 t'e l-opci'o de canviar la sortida de RGB a components pel cas del Multi AV (ara mateix no ho puc provar perque estic escrivint aix[o des del Linux de la PS3). faragon 14:48, 8 abril 2007 (CET)


Raïm[modifica]

Es diu a l'article a la gent de Terra els van encarregar "un raïm de sistemes". Què coi vol dir raïm, en aquest context? --

Imagino que és una traducció automàtica de cluster. Si a cluster of grapes és un gotim de raïm, a supercomputing cluster deu ser un raïm de sistemes.--VRiullop (parlem-ne) 17:33, 13 febr 2007 (CET)

Sistema modern de notes[modifica]

Un anònim ha dit que la pàgina ha de millorar el sistema modern de notes. Quin és aquest sistema?--Xtv (que dius que què?) 12:06, 14 febr 2007 (CET)

El de Ajuda:Notes i cites. --SMP​·d​·+ 15:20, 21 febr 2007 (CET)
Val, aquest és el que coneixia. No em vaig fixar que quan l'anònim va posar la nota se n'estava usant un altre.--Xtv (que dius que què?) 15:35, 21 febr 2007 (CET)

Massa enlaços[modifica]

Crec que continua havent-hi massa enllaços externs, però potser només és una opinió personal. Algun altre punt de vista?--Xtv (que dius que què?) 15:38, 21 febr 2007 (CET)