Discussió:Metro

  De Viquipèdia

  sobre les fotos[modifica]

  pel que fa al copyright sembla estar en regla, suposo, però tinc un dubte. les fotos es van fer amb permís del personal de tmb? tinc entés que en principi sense permís exprés no es pot fotografiar ni filmar l'interior de les instal·lacions del metro (qui diu el metro diu el triangle, el corte inglés o la façana de la presó model). creieu que hi hauríem de posar menció als permisos si els tenim per a evitar problemes?

  --ArinArin 18:30 14 mar, 2005 (UTC)

  Potser enviar-los un e-mail per preguntar si ho accepten. Bfff... per què la legalitat és tant complicada? Llull 18:37 14 mar, 2005 (UTC)
  i sobre tot, per què ells no ens han de demanar permís a nosaltres per gravar-nos per la nostra seguretat??? weno, al gra: sabem qui és el fotògraf? potser li'n van donar --ArinArin 18:41 14 mar, 2005 (UTC) ja l'hi he deixat una nota a Usuari Discussió:Arturo Reina

  Ho sento. Moltes vegades he fet fotos del metro per treballs de la universitat i mai no m'ho havia plantejat. A arquitectura fotografiem interiors d'edificis a tort i a dret. No me les van donar. Té repercusions greus tot això?--Arturo Reina 20:28 14 mar, 2005 (UTC)

  la veritat és que ni idea, però crec que hauríem de curar-nos en salut i preguntar-ho (per cert, les fotos són molt guapes) --ArinArin 20:33 14 mar, 2005 (UTC)

  Preguntaré a veure si cap professor meu em pot ajudar amb això dels permissos de la TMB. A lo millor puc aconseguir permís d'alguna manera--Arturo Reina 20:37 14 mar, 2005 (UTC)

  ok, merci. segur que estaran encantats (però clar, hem d'estar segurs!) --ArinArin 20:40 14 mar, 2005 (UTC)

  Després de varis intents gens fructífers de contactar per telefon amb relacions externes de TMB, he enviat un mail desde la seva pàgina d'internet. Ara espero que em contestin.--Arturo Reina 13:04 22 mar, 2005 (UTC)

  Permís de TMB[modifica]

  He aconseguit el permís de TMB per publicar aquestes fotos. Guardo els correus que m'han enviat com testimoni. --Arturo Reina 10:39 5 abr, 2005 (UTC)

  De conya, me'n alegro perquè les fotos estan molt bé --ArinArin 15:14 8 abr, 2005 (UTC)

  Fusionar[modifica]

  Una part del que hi ha en aquest article s'hauria de fusionar amb Metro de Barcelona.--Pere prlpz 14:47, 15 febr 2007 (CET)

  ara ho poso a metro de Barcelona--Terrissaire (discussió) 13:48, 1 juny 2008 (CEST)Reply[respon]

  Possible guerra d'edicions (Fòrum del Transport Català vs Racó Català)[modifica]

  Des del Fòrum del Transport Català s'ha animat a canviar un dels enllaços externs a causa d'un conflicte amb Racó Català que fa més d'un any i mig que dura. De moment els primers són els que han començat traient l'enllaç de Racó Català, però és d'esperar que quan se n'assabentin els segons reverteixin els canvis i es pugui entrar en una guerra d'edicions.

  Com a seguidor que sóc dels dos fòrums he pres la decisió de no prendre part en el conflicte, però al veure que aquest transcendeix a la Viquipèdia he vist necessari avisar-vos.

  Jo no em posicionaré per cap de les parts perquè sóc part interessada en el conflicte i puc tenir un punt de vista no neutral, però crec que fins que no es prengui una decisió s'hauria de deixar o bé ambdós enllaços o bé cap d'ells. Deixar-ne només un sense una resolució consensuada podria fer que aquest desagradable conflicte s'estengués aquí, cosa que no m'agradaria de cap de les maneres.

  És aquest motiu el que fa que aquesta intervenció sigui anònima.

  81.184.179.207 (discussió) 13:44, 23 juny 2009 (CEST)Reply[respon]