Discussió:Montjuïc (Girona)

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Informo:

El susdit Ferran de Vilallonga de l'article no té res a veure amb mi ni la meva família.

Vilallonga 14:19, 19 jul 2006 (UTC)


Montjuïc no té 7 habitants. Prego es tregui aquesta informació falsa. Gràcies.

Sí, però és oficial de la Generalitat de Catalunya. Vilallonga · (digui digui) 13:22, 1 set 2006 (UTC)
Estàs afirmant que estàs posant informació falsa a la viquipèdia? I que ho fas conscientment? D'això no sé si se'n diu troll, vàndal o què, però que no està bé, segur!

D'on ho has tret això de que Montjuïc de Girona només té 7 habitants. Esmenta la font o fes-hi un enllaç. Plàcid Pérez Bru 07:20, 2 set 2006 (UTC)

Municat, municat, municat. És a la taula d'entitats de població de Girona. I aquella taula la va posar un responsable del viquiprojecte de municipis de catalunya i ho va treure d'aquí. N'estic tip que em prenguin pel pito del sereno i que es faci cas a aquest troll. Vilallonga · (digui digui) 09:31, 2 set 2006 (UTC)

Per acabar amb aquesta discussió què tal si reorientem la definició com fa la GEC: Montjuïc és un turó que donà nom a un antic terme i avui és un veïnat, en part barri de Girona i en part una entitat de població amb 7 habitants censats.--VRiullop (parlem-ne) 09:03, 3 set 2006 (UTC)

Molt d'acord. Vilallonga · (digui digui) 09:12, 3 set 2006 (UTC)


Corregeixo dades de població segons Padró Municipal d'habitants de 1986, publicat el 1990 i on dona un nombre d'habitants de 1381.

Salutacions cordials,


--Articulista 22:26, 4 set 2006 (UTC)Articulista

Són unes dades velles, però almenys realistes i contrastables en una font. Vilallonga · (digui digui) 12:01, 5 set 2006 (UTC)
Segeuixo pensant que aquí hi ha un embolic entre el barri i l'entitat de població. És possible que des del 1990 el barri s'hagi anat menjant l'entitat i les xifres hagin anat baixant a l'entitat per aumentar a la ciutat. El municat diu que les dades han estat revisades pels ajuntaments. Per què no pregunteu a l'ajuntament? A la seva web tenen una pàgina de contacte. --VRiullop (parlem-ne) 15:35, 5 set 2006 (UTC)

la població de Montjuic, en tot cas pot haver augmentat. Pot tractar-se d'un error tipogràfic del Municat.

Salutacions cordials,

--Articulista 16:36, 5 set 2006 (UTC)

No crec que hi hagi errades al Municat, ni tant sols tipogràfiques. Seria d'una gran incompetència amb coses serioses, inclòs l'ajuntament que les ha subministrat i revisat posteriorment. No es poden fer afirmacions a la lleugera d'una cosa que seria un escàndol administratiu que caldria denunciar públicament. Em sembla que tot plegat és un error de concepte on es confon un barri amb una entitat de població. El que deia, com a suposició, és que podria ser que el barri de Montjuïc hagi anat creixent absorbint l'entitat de població Montjuïc. Caldria preguntar a l'ajuntament quina és la seva organització en barris i entitats. --VRiullop (parlem-ne) 18:22, 5 set 2006 (UTC)