Discussió:Moral

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca

Observo que en Vriullop m'ha editat una modificació que jo vaig posar el dia 11 d'abril... És molt típic de la Viquipèdia i de certs administradors seus, aquest tipus de "cepillades" sota qualsevol pretext de poques paraules... En fi, vosaltres sabreu. Salut! --cromelnordic (discussió) 15:33, 14 abr 2008 (CEST)

Canvi efectuat: "La Moral, com a disciplina humana, regula i determina..." per "La Moral és una disciplina humana que determina..." amb el comentari "una disciplina estudia, no regula". Del DIEC: "Disciplina: Matèria d’estudi i d’ensenyament, una branca del coneixement." --V.Riullop (parlem-ne) 15:50, 14 abr 2008 (CEST)
Es molt tipic d'en Cromelnordic, sota qualsevol pretext de moltissimes paraules, de trobar arreu conspiracions i atacs personals contra ell. Ho sento, pero no me n'he pogut estar... Seriosament, pq no et llegeixes l'Advertència sobre els drets d'autor que surt cada vegada que edites un article ? Tambe te l'hem de posar en vermell ? Xevi (discussió) 22:42, 14 abr 2008 (CEST)

Hi havia una referència a una pàgina (riu Moral) que no existeix,cosa que crec que no té sentit, i per això l'elimino.--Jovoltaire (disc.) 16:27, 4 set 2009 (CEST)