Discussió:Ona marina

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Com a autor original del text del qual s'ha fet una còpia no autoritzada per a aquest article de la Viquipèdia, he fet ja una reclamació als administradors d'aquesta. Faig còpia ací de l'esmentada reclamació:

http://ca.wikipedia.org/wiki/Viquip%C3%A8dia:Petici%C3%B3_als_administradors#Article_que_.C3.A9s_c.C3.B2pia_sense_autoritzaci.C3.B3_d.27apunts_d.27Oceanografia.

L'article sobre les ones marines:

http://ca.wikipedia.org/wiki/Ona_marina

... és una còpia sense autorització dels meus apunts d'Introducció a l'Oceanografia, de la Llicenciatura de Biologia a la Universitat de València. És possible que no siga l'única còpia dels meus apunts, que són a l'abast dels alumnes tant a l'Aula Virtual de l'assignatura com al servei de reprografia de la Universitat (campus de Burjassot) des del curs 2003/2004.

L'accés al document original no és públic, ja que l'Aula Virtual es troba restringida als alumnes matriculats en l'assignatura, i és per això que el més probable és que haja estat algun/a alumne/a que haja fet un retalla/pega des del document Word del tema 8, després d'haver-se'l baixat del servidor.

No tinc cap problema en que siguen publicats a la Viquipèdia, però sí demano el reconeixement com a autor original de l'escrit, al qual per cert manca la part gràfica, que li donaria comprensió completa. Aquesta no es pot publicar perquè són figures i fotos de llibres amb copyright, els autors dels quals només permeten l'ús sense autorització amb finalitats didàctiques (com és el cas de les meues classes).

Per fer la comprovació, he possat el document original al meu espai web i es pot baixat en el següent enllaç:

http://www.uv.es/pardomv/temporal/Oceanografia_Tema_8.doc

Moltes gràcies.

Miguel V. Pardo Alonso --Pardomv (discussió) 21:49, 24 set 2008 (CEST) Profesor del Departament de Geologia Universitat de València[respon]