Discussió:Pereza

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Sobre maneres[modifica]

Jo també penso que no es pot considerar un article tal com està actualment; aporta molt poca informació sobre el grup i sobre les seves fonts. Però, cal que siguem tan mordaços en exposar els motius de la plantilla?

No és el primer cop que en veig d'aquest tipus dargumentació... utilitzant mots despectius i destructius com "penós", "patètic", etc. Només estem a un pas de dir directament que és una "p... *****

Hi ha moltes maneres d'argumentar, i ser destructius no crec que sigui la més bona. D'altra banda, no són adjectius concrets. Què és exactament patètic? la seva llargada? la seva edició? el seu contingut? el grup en si mateix? la seva incorrecció? la seva falta de rellevància? la seva ortografia? tot en general?... heus aquí! el motiu patètic també és patètic perquè no és concret, ni constructiu i diu molt poc en favor de la persona que l'utilitza contra dels intents d'edició dels altres... clar que és molt més còmode deixar un patètic que analitzar realment allò que fa falta perquè es pugui millorar i així ajudar al demés a fer millors entrades a la viquipèdia. Discussió Naturagirl 01:44, 5 jul 2006 (UTC)