Discussió:Rambla de les Truites

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Crònica d'una plantilla:FR[modifica]

Vaig afegir la plantilla:FR (demanant referències) amb el comentari «caldria aclarir les dimensions. 50 o 60? 1600 o 1700?».

Va ser eliminada sense afegir-hi referències dient: «LA INFORMACIÓ DE LA QUAL S'HA EXTRET NO INDICA EXACTAMENT NI QUINA LLARGADA TÉ NI A QUINA ALTITUD NAIX. A MÉS, LA INFORMACIÓ D'AQUEST RIU A INTERNET ES BEN ESCASSA.»

Vaig revertir amb el comentari «No esborris el FR sense dir d'on ho has tret!»

Em van revertir dient «ESTÀ TRET DE LA WIKI ARAGONESA!!!!».

A veure, una altra vp no és una referència vàlida, però és que a més és fals que estigui tret d'allí. A la vp:an no hi surt la longitud del riu i l'altitud del naixement la va afegir el mateix usuari (o un usuari amb el mateix nom a vp:an) després que jo hagués demanat aquí les referències.

En resum, que hi torno a posar la plantilla i espero que no se'm reverteixi. --81.38.183.196 (discussió) 17:23, 6 abr 2009 (CEST)[respon]

SÓC D'ALLÍ!!![modifica]

A veure, he viscut molts anys i m'ho se tot de totes aquestes zones. Muntanyes, rius, altituds i infinites coses de tots aquests termes municipals. No puc posar referències perquè no hi han però en la llacuna on naix ho posa tot i per tant, la informació és totalment vertadera. En quant a lo de que la informació esta treta de la Wiki Aragonesa, l'altitud i la llargària no ho posa, però tot lo demés sí. Si no coneixes res, no posis ninguna plantilla de falta de referències.el comentari anterior sense signar és fet per Adri 22 (disc.contr.) 17:28, 15 juny 2009 (CEST)[respon]