Discussió:Reial Club Deportiu Mallorca

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

No poner la referencia de equipos de los paises catalanes. Gracias. --Elputoamo2009 (disc.) 08:33, 27 abr 2009 (CEST)

Y tampoco hace falta que pongais las banderas autonomicas en los jugadores, pues si tan chulos sois hacer lo mismo con los de otros paises, si se pone la bandera para determinar la nacionalidad, en España nacionalidad sólo hay una y es la española. Gracias. --Elputoamo2009 (disc.) 08:40, 27 abr 2009 (CEST)

Por ejemplo ponerle a Messi la bandera de Santa Fe en vez de la de Argentina como haceis con los españoles, y no sólo a Messi a todos los argentinos, y a todos los jugadores del mundo.--Elputoamo2009 (disc.) 08:58, 27 abr 2009 (CEST)

Aquest tema ja ha estat molt debatut i consensuat. Gràcies per la teva opinió de totes formes. Una abraçada.--Felato (disc.) 15:56, 27 abr 2009 (CEST)

Reial Mallorca[modifica]

Seguint el format dels altres articles sobre equips de futbol de l'àmbit catalanoparlant, caldria reanomenar-lo Reial Club Deportivo Mallorca, és a dir, el nom complet.--Àlex Esp (Discussió) 18:49, 19 jul 2009 (CEST)

Estic d'acord amb tu, tot i que no entenc (encara que ho posi a la web oficial) aquesta barreja de Reial (en català) i Deportivo (espanyol). Jo crec que el nom de l'article a la nostra wiki hauria de ser Reial Club Deportiu Mallorca. Salut.--Felato (disc.) 13:26, 21 jul 2009 (CEST)

Història[modifica]

Donat que l'apartat d'història és molt llarg, convindria fer un article separat anomenat Història del Reial Club Deportivo Mallorca, i deixar un resum a la secció d'història d'aquest, a l'estil del que tenim amb el Reial Madrid (Història del Real Madrid Club de Fútbol).--Àlex Esp (Discussió) 05:17, 21 gen 2011 (CET)

vestimenta[modifica]

A la fotografia encara estàn els vestuaris de la temporada passada , ja que jo no els puc/sé cambiar , agrairia que qualcú ho fes. Gràcies

vestimenta[modifica]

A la fotografia encara estàn els vestuaris de la temporada passada , ja que jo no els puc/sé cambiar , agrairia que qualcú ho fes. Gràcies