Vés al contingut

Discussió:Rumiant

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Rumiant és un barbarisme en català i a més ja existeix l'article Remugant. --Manu bcn 14:24, 10 oct 2006 (UTC)

Moltes gràcies, jo ho he trobat a un altre text i he vist que estava vermell així que he traduit l'article de la viquipèdia en castellà.

Fes el que vegis convenient, essborra'l o copia'l a l'article Remugant, jo no sé que fer així que agrairia que ho fecis tu. Moltes gràcies ;)

Em sembla que tota la informació que has escrit tu en aquest article ja es troba a l'article Remugant així que Rumiant es podria esborrar, però m'agradaria que et llegisis l'article sobre els remugants i diguessis si trobes que hi ha alguna cosa del que tu has escrit que es pugui aprofitar i copiar-ho a Remugant.--Manu bcn 15:00, 10 oct 2006 (UTC)

He fet una fusió dels textos, deixant sobretot el que deia a Remugant i afegint-hi una miqueta de collita pròpia. Pel que fa a Rumiant ho he redirigit; jo no ho esborraria encara que es tracti d'un mot incorrecte, ja que la gent que entri pensant que "rumiant" és bo hi aniran a parar, mentre que si s'esborra i escriuen "rumiant", no aniran a parar enlloc. ––Enric, 15:52, 10 oct 2006 (UTC)