Discussió:Saifores

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, he creat l'article SAIFORES, i li faría falta: -Una Correcció ortogràfica (bastant urgent!) -Notes sobre geología i orografía, -Faltarien mes notes històriques.

Què voleu que us digui. Trobo que abans seguia més l'estil de la Viquipèdia que no pas ara. Per començar, llegint-ho tal com està ara, no saps ni què és Saifores, ni on està situat, si més no des de l'inici, cosa que sí s'especificava abans. A més, aquests paràgrafs en majúscula fan mal d'ulls... –Enric, 14:13, 7 jun 2006 (UTC)

"nucli" agregat[modifica]

Quant a l'ortografia, he mirat de fer-hi alguna cosa. De fet m'hi anava a posar per una altra qüestió, tan sols substituir "municipi agregat" per "nucli agregat", car Saifores no és un municipi agregat, sinó que està agregat al municipi de Banyeres (com ja se sobreentén en el teu text, tot i que l'expressió va coixa, i tal com dius tu mateix, correctament, més avall en el text). Després també he vist la referència al camp d'aviació. Dius que era on ara és l'IDIADA, però no és ben bé així: la major part de l'anella de l'IDIADA es troba a ponent del torrent de l'Albornar, mentre que el camp d'aviació s'estenia des de la riba esquerra d'aquest torrent, i arribava en direcció a llevant fins a l'actual traçat de l'autopista A7, com a mínim. L'extrem oriental de l'anella de l'IDIADA, que traspassa el torrent de l'Albornar, ocupa certament terrenys de l'antic camp d'aviació.

Oficialment no és un nucli agregat, sinó una entitat de població pertanyent al municipi de Banyeres del Penedès. Vilallonga · (digui digui) 22:30, 25 set 2006 (UTC)