Discussió:Strawberry Hill House

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola @Gomezpau, he vist que li has donat una bona empenta a l'article. Et deixo uns quants comentaris per si el vols acabar d'arrodonir:

  • Potser voldries revisar el segon paràgraf ("Aquesta arquitectura neogòtica i historicista...") i simplificar-lo, partint-lo en dues o tres frases més senzilles i directes. per facilitar-ne la comprensió, perquè a hores d'ara costa d'entendre perquè és una frase-paràgraf molt llarga.
  • Ús de negretes: si t'hi fixes, als articles de la Viquipèdia (si estan ben fets) les negretes estan reservades per emfasitzar el tema de l'article a la primera frase i ja no s'utilitzen més.
  • Una de les coses bones que té la Viquipèdia són els enllaços interns (cap a altres articles de la Viquipèdia que són rellevants o tenen connexió amb el tema que es tracta). No t'oblidis d'incloure enllaços a altres articles de la Viquipèdia dins del text. Per fer-ho, selecciona la paraula que vulguis convertir en enllaç, fes clic al botó que hi ha a l'esquerra de "cita" i segueix les instruccions del menú emergent que et sortirà
  • També és molt important (bàsic!) que citis les fonts d'on estàs extreient la informació que introdueixes. Només has de posar el cursor allà on vulguis inserir la "nota al peu" (sempre després d'un signe de puntuació), fer clic al botó "cita" i seguir el menú emergent que et sortirà.
  • Quan tinguis el text acabat potser voldries utilitzar aquesta eina per fer la revisió final d'ortografia i sintaxi.

Ànims, que l'article era molt pobre i amb les teves aportacions pot acabar fent molt goig! Si et cal res més podem continuar la conversa per aquí o per correu electrònic. ESM (disc.) 09:27, 29 gen 2019 (CET)[respon]