Discussió:Suïcidi

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

mmmm Valoració de suicidi..... Aqui surt la opinió dels detractors. Pero no l'opnió dels que proven aquesta pràctica esportiva... ni qui metode els agrada més. Clar que els que ho proven de veritat ja no ho expliquen.el comentari anterior sense signar és fet per 87.219.190.13 (disc.contr.) 14:45, 13 ago 2008 (CEST)[respon]

barreja[modifica]

El darrer ítem dels tipus de suïcidi em sembla una barreja estranya: "Suïcidi ocult o indirecte: aquell en què s'abandona un tractament (no confondre amb eutanàsia), toxicomanies, accidents, activitats d'alt risc."

No és el mateix, em sembla, abandonar un tractament (dubto molt que es pugui parlar de suïcidi en aquest cas) que les toxicomanies (això no és el mateix que l'abús de fàrmacs que ja s'ha esmentat?) ni que els accidents o les activitats d'alt risc. Jo, sobretot, deixaria l'abandonament de tractaments en un altre ítem, amb un esment al fet que és un tema molt discutible.

Per exemple:

  • suïcidi ocult: aquell que es provoca mitjançant accidents que semblen fortuïts o amb activitats d'alt risc que es practiquen de manera temerària.
  • suïcidi indirecte: aquell en què s'abandona un tractament sense el qual no es pot sobreviure (tot i que en aquest cas es discuteix si cal tractar-ho de suïcidi o de mort natural).