Discussió:Trio Mandili

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Apareka i membres del grup[modifica]

(El català no és la meva llengua materna) Apareka és una cançó folk, no folklórica. L'autor de la lletra és el jove poeta georgià Giorgi Arabuli i la música va ser creada por el també jove Aluda Ketelauri (el nom de un personatge de Vazha Pshavela). Aluda va morir fá uns anys i la seva cançó es va tornar popular. Aleshores el Trio Mandili té altres integrants, Ani i Shorena van ser reemplatzats. Lin linao (disc.) 19:24, 22 gen 2017 (CET)[respon]

Hola Lin linao:
1) Folk i folklòrica és el mateix, folk s'acostuma a usar per sintetitzar la paraula.
2) Per afegir això seria fantàstic validar-ho amb referències. Aluda Ketelauri és un poema, no un personatge.
3) En relació a les components del grup, ara ho canvi. Ho he vist en d'altres Wikipedies, tot i que seria oportú validar-ho amb referències.
Moltes gràcies per les aportacions, --Jove (disc.) 20:58, 22 gen 2017 (CET)[respon]
Gràcies per la teva contestació, Jove.
1) Comprenc. El meu comentari ha estat basat al meu dialecte del castellà, on "folklórico" és alguna cosa de la tradició comú (diguem, una cançó de 100 anys sense autor conegut) i "folk" és música moderna que utilitza les formes del folklor (diguem, Mandili).
2) Aluda Ketelauri és el personatge principal del poema. Non he tingut temps de escriure l'argument a la Viquipèdia en castellà. Acerca del autor del poema Aparek'a (1:03) i de la cançó de Aluda, Ani ho va explicar a una entrevista (1:48 - 2:09). Lamentablement (?), tot això és a Youtube.
3) Non he trobat referències en relació a les noves components de Mandili. La segunda formació va ser Tatuli/Tatia (quin és el seu nom?), Shorena i Elene Nareshalashvili al lloc de Ani. Aquesta és la tercera.
4) Elles seran les representantes de Georgia a Eurovisió 2017 amb "Me da shen" (Jo i tu).
Lin linao (disc.) 06:11, 23 gen 2017 (CET)[respon]
Jove, ¿aquests vídeos de Youtube es poden utilitzar? La entrevista té bona informació sobre el grup i la canció Apareka.
Una altra dada, ¿és rellevant?: abans de Mandili, Ani i Shorena van ser part d'un grup anomenat "Unisoni". La altra noia és Lela "Kavkazka", però no sé el nom del noi. Lin linao (disc.) 04:29, 27 gen 2017 (CET)[respon]
Lin linao Em semblen fantàstiques les aportacions que comentes. Per què no crees un article a la Viquipèdia de la llengua que et sigui més còmode treballar? Si puc, el traduiré per la Viquipèdia en català. Serà més fàcil i ràpid. D'altra banda, un vídeo de Youtube no es pot agafar com a referència. --Jove (disc.) 01:36, 30 gen 2017 (CET)[respon]