Discussió:Undaria pinnatifida

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Pujar una figura d'un article[modifica]

Hola @Xavier Dengra, tinc una figura d'un article que m'agradaria inserir-la a l'article de la Viquipèdia. L'article posa explícitament: This is an open access article under the terms of the Creative Commons Attribution License, which permits use, distribution and reproduction in any medium, provided the original work is properly cited. Per tant, entenc que puc utilitzar les imatges que es troben a l'article. A l'hora de inserir-la haig d'acceptar que és una imatge meva, però no ho és. Com ho haig de fer?

Gràcies! ClauRomeo (disc.) 15:45, 4 nov 2023 (CET)[respon]

Bon vespre, @ClauRomeo! És molt més senzill si em comparteixes l'enllaç o la DOI de l'article per comprovar del cert si és realment un article Open Access compatible! :) Però pel que dius, sí que intueixo que és una llicència CC-BY 4.0 i que per tant pots traduir la figura al català i carregar-la en ambdues llengües a Commons.
Ara bé, quan la penges amb la sessió iniciada, si no vaig errat diria que t'han d'aparèixer dues opcions: imatge teva, o bé prové d'un altre lloc. Si selecciones aquesta segona opció, et demana l'origen (enganxa-hi l'enllaç URL, o millor, la citació APA sencer amb l'enllaç URL) i l'autoria (nom dels autors de l'article tal com apareixen a l'article). Digue'm si te'n surts i, si no fos el cas, penja-la com si fos teva i, un cop penjada, modifica el codi de la secció "Resum" del fitxer i canvia els dos paràmetres d'autoria i d'origen on hi surt el teu nom d'usuari pel que et comento de la citació APA i els noms. A veure si així hi ha sort! Bon cap de setmana i avisa'm si no per donar-te un cop de mà! Xavier Dengra (MISSATGES) 21:32, 4 nov 2023 (CET)[respon]
Hola de nou, et deixo aquí el DOI: 10.1002/ece3.3430. Vaig a provar-ho a veure si me'n surto...
Moltes gràcies! ClauRomeo (disc.) 22:25, 4 nov 2023 (CET)[respon]