Discussió:Viscum

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

D'acord amb el Diec [1] i el termcat [2] el vesc és el Viscum album, només. Caldria citar la font que diu que s'aplica a tot el gènere, o bé reanomenar l'article Vescum i anomenar Vesc l'article Vescum album. També caldria comprovar si la informació que es recull en aquest article s'aplica a tot el gènere o només a una espècie.--Pere prlpz 20:03, 23 gen 2007 (CET)[respon]

Qui va fer l'article devia badar... Vilallonga · (digui digui) 20:07, 23 gen 2007 (CET)[respon]
La foto del vesc en un bedoll o potser un pollancre
Segurament, però ara no sé què fer amb el contingut de l'article, si deixar-lo aquí o portar-lo a Viscum album. M'agradaria resoldre-ho d'alguna manera que portés menys feina que buscar fonts i escriure-ho tot de nou. Si el que ho va escriure hagués posat la referència d'on ho va treure, seria molt més fàcil.
D'altra banda, he canviat el peu de foto del taxobox, posant Viscum album creixent en un bedoll en comptes d'un pollancre, perquè:
  • La descripció de la foto i el peu de foto en d'altres viquipèdies diu Populus sp. (o sigui, alber, trèmol o pollancre).
  • Però el nom de l'arxiu parla de silver birch, o sigui, bedoll, d'acord amb en:silver birch.
  • A mi la foto em sembla més un bedoll una mica crescudet que no pas un Populus sp., però no ho puc assegurar. Segur que algú amb més pràctica hi pot dir la seva amb més coneixement.--Pere prlpz 20:31, 23 gen 2007 (CET)[respon]