Discussió:Vladímir Ilitx Uliànov "Lenin"

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
entestat no sé pas per quins set sous a esborrar-la

Entestat en alliberar la llista d'articles de pàgines inútils, la qual cosa agraïm els que la fem servir. Encara no sé per què dimonis serveix guardar les pàgines amb una possibilitat NUL·LA de què es facin servir en el cercador. És emplenar el servidor d'escombraries. No aporta cap benefici a ningú conservar-la. Només aporta desordre. Llull · (vostè dirà) 12:27, 18 abr 2006 (UTC)

Repetiré els arguments que vaig exposar: "Lenin" és un pseudònim, un nom de guerra. Vladímir Ilitx Uliànov és la transcripció de l'alfabet cirílic del nom real de qui nosaltres coneixem per "Lenin". Dóna la trista casualitat que algú pot entès en història i la matèria va batejar l'article de "Lenin" com a "Vladímir Lenin", la qual cosa és aberrant, atès que s'usa el pseudònim com si fos un cognom. Seria millor que aquest article es digués Vladímir Ilitx Uliànov "Lenin" o, simplement, Lenin. Per no fer massa enrenou i ferir sensibilitats molt sensibles, vaig crear aquesta redirecció que usava a l'article Socialisme marxista i que pretenia usar a futurs articles sobre el tema. Tanmateix, sembla que aquesta redirecció molesta profundament en Llull. No sé vós quin mal teniu contra aquest nom. És l'únic nom autèntic i històricament correcte del personatge que remet a un article mal anomenat.

I parlant de coses inútils, el que és inútil és que hi hagi gent que es dediqui a aquestes minúcies. No tinc gaire temps per dedicar a la viquipèdia i hi voldria fer moltes coses sobre Girona i el Socialisme. Si haig d'estar constantment controlant (cosa que no suporto) que algú amb poc senderi, un vàndal, un mal intencionat o una persona d'"ordre" (que és el vostre cas) desfaci les meves aportacions, crec que no hi podré aportar massa coses. Si voleu esborrar aquesta redirecció, feu-ho, però després d'haver tancat degudament una votació finalitzada. No actueu com una persona d'"ordre", Llull. Aquesta votació no s'havia acabat, quan s'acabi s'haurà acabat, però encara no li ha arribat el seu moment. Com és que em vau criticar per provocar una "guerra d'edicions" i no vau criticar qui va tancar una votació empatada?

Per cert, m'agrada el desordre ordenat.

Vilallonga 15:53, 18 abr 2006 (UTC)

Veig a canvis recents que hi ha una guerra d'edicions. Sí, en efecte, n'hi havia una. I què veig? Que hi ha una pàgina de votacions. I que el meu vot no hi és. I que diverses vegades s'ha intentat canviar sense més per una redirecció. Molt malament que algú hagi passat de les votacions i l'hagi esborrada per què sí. Molt malament. Però per què això legitimava per esborrar el meu vot? Quan al teu argument, no s'aguanta pel fet que haver-hi una redirecció no farà que aquest es converteixi en el nom de l'article. Seguirà sent el nom d'una redirecció. I ja està. Un nom que no pot ser el de l'article per què desobeeix la normativa (Viquipèdia:Anomenar pàgines) que mana que el nom sigui el propi o bé el pseudònim però no tots dos alhora en el títol. Criteri que sempre hem mantingut amb tots els personatges amb pseudònim. Motiu que fa a més que una redirecció així no tingui utilitat, per què ningú ho escriurà exactament-igual-al-peu-de-la-lletra en el cercador. Finalment dius que vols la redirecció per escriure-ho sempre així. Ja em perdonaràs, però això és com demanar les redireccions Japó "el país del sol naixent", o hiragami "l'art de doblegar el paper", per què et fa més gràcia, però els enllaços s'han de posar en "un" concepte, no en dos. Així en aquest cas pots enllaçar Lenin o Vladímir Ilitx Uliànov independentment, i tots dos et serviran per trobar l'article escriguis com escriguis els dos noms en el text. A mi m'encanta, per cert estar per les minúscies. Suposo que a tu també, sinó no hauries tornat a posar la redirecció. La suma de miúcies fan la Viquipèdia i cal anar arreglant-les a poc a poc i amb paciència. El que no m'agrada és el desordre i que s'acumuli paparassa virtual innecessària. A qualsevol portal d'internet tenen per costum esborrar totes aquelles pàgines que ocupin el servidor sense fer servei. "Fer neteja", en diuen.Llull · (vostè dirà) 17:35, 18 abr 2006 (UTC)
No vaig ser pas jo qui us va esborrar el vostre vot. Cerqueu el culpable a un altre lloc. Quant al nom, feu el que vulgueu, m'és igual. Us demanaria que reviséssiu totes les meves contribucions; puc haver violat moltes polítiques, ordenances, bans, lleis, ordres i altres qüestions bureaucratiques. Vilallonga 17:58, 18 abr 2006 (UTC)

Proposta per a esborrar[modifica]

  • Motiu: aquí hi ha una guerra d'edicions. Millor que es torni a votar.
  • a favor:
    • Redirecció sense utilitat, però sense cap ni una, escolti. Nul·la. No hi ha motius objectius per mantenir-ho. Cap. Ni un. La pàgina es va esborrar després de votacions i després es va restaurar la redirecció com si no hi haguessin hagut votacions, no restaurar les votacions, no, sinó la redirecció. Com si no s'hagués proposat esborrar-ho. Llull.
    • --Joanjoc (discussió) 21:19, 21 jun 2006 (UTC)
    • --Manu bcn 21:34, 21 jun 2006 (UTC)
  • en contra:
    • Algú va esborrar aquest element quan les votacions no s'havien acabat. No és una guerra d'edicions. Vaig exposar els motius en una discussió, esborrada. Creia que no es podien esborrar articles en votacions obertes. Em sembla que hi ha una mala intenció vers aquest tema de Llull. Teniu algun problema amb Lenin? Vilallonga 13:30, 11 abr 2006 (UTC)
  • Resultat: S'esborra per 3 a 1 desprès de 47 dies. --VRiullop (parlem-ne) 21:02, 29 jun 2006 (UTC)