Dorling Kindersley

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióDorling Kindersley
Dades
Tipuseditorial de llibres Modifica el valor a Wikidata
Indústriaedició Modifica el valor a Wikidata
Forma jurídicasocietat limitada Modifica el valor a Wikidata
Història
Creació1974, Londres Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Membre dePublishers Association Limited (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Governança corporativa
Seu

Lloc webdk.com Modifica el valor a Wikidata
Facebook: dkbooks.uk Twitter (X): dkpublishing Instagram: dkbooks Youtube: UCFjARwLMCXs640hNJO6wnOQ Modifica el valor a Wikidata

Dorling Kindersley (DK) és una companyia internacional de publicacions especialitzada en llibres de referència per a adults i nens, escrits en 63 idiomes.[1] Des del 1974 Dorling Kindersley va publicant una extensa llista de títols per a adults i nens. Amb el pas del temps, la seva línia de llibres s'ha tornat en una elecció popular a les llibreries, escoles i llars.

DK va ser fundada com una companyia empaquetadora de llibres per Christopher Dorling i Peter Kindersley a Londres l'any 1974,[2] i el 1982 va emprendre un trajecte diferent iniciant-se en la publicació. El primer llibre que es va publica sota el segell DK fou First Aid Manual (de l'anglès, Manual de Primers Auxilis) per als serveis mèdics voluntaris britànics; amb aquest llibre la companyia es va consolidar en un estil visual amb texts il·lustrats en color i fons blanc. L'any 1999 DK va imprimir 18 milions de llibres de Star Wars però només en va vendre la meitat, deixant la companyia amb un deute paralitzant. Com a resultat directe, DK va ser represa l'any següent per la companyia Pearson PLC.

Referències[modifica]

  1. «About DK».
  2. Hoover's Guide to Media Companies (en anglès), 1966, p. 242. ISBN 1878753967. 

Enllaços externs[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Dorling Kindersley