El Butlletí de l'Índia

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de publicacions periòdiquesEl Butlletí de l'Índia
Tipusdiari oficial Modifica el valor a Wikidata
Fitxa
Llenguaanglès i múltiples llengües Modifica el valor a Wikidata
Data d'inici1950 Modifica el valor a Wikidata
Lloc de publicacióNova Delhi Modifica el valor a Wikidata
EstatÍndia Modifica el valor a Wikidata
Identificadors
ISSN0254-6779 Modifica el valor a Wikidata
OCLC1752771 Modifica el valor a Wikidata

Lloc webegazette.gov.in Modifica el valor a Wikidata

El Butlletí de l'Índia és un diari públic i un document legal autoritzat del Govern de l'Índia,[1] publicat setmanalment pel Departament de Publicacions, Ministeri d'Habitatge i Afers Urbans. Com a diari públic, el Butlletí imprimeix avisos oficials del govern. És de contingut autèntic, exacte i estrictament d'acord amb les polítiques i decisions del Govern. El butlletí està imprès pel Govern de l'Índia Press.[2]

Els butlletins ordinaris es publiquen regularment setmanalment un dia determinat de la setmana, mentre que els Butlletins extraordinaris es publiquen cada dia segons la urgència dels assumptes a notificar.

Publicació[modifica]

La publicació del butlletí s'executa segons el Govern de l'Índia (Allocation of Business Rules) publicat de tant en tant per la Secretaria del gabinet.

El departament de publicacions està encapçalat pel controlador de publicacions amb l'assistència de dos auxiliars controladors, un oficial de finances i un subdirector. El butlletí dona feina a més de 270 persones sota la supervisió del Ministeri de Desenvolupament Urbà, amb seu a Nirman Bhawan, Nova Delhi.

El controlador de la publicació és l'editor, custodi i venedor autoritzat de publicacions i publicacions periòdiques del Govern de l'Índia, inclosa Gazette of India i Delhi Gazette amb els seus drets d'autor. Es compromet a l'emmagatzematge, la venda i la distribució de totes les publicacions vendibles de diversos ministeris / departaments.

El Ministeri d'Urbanisme va començar a publicar una versió electrònica del butlletí el 2008.[3]

Vegeu també[modifica]

Referències[modifica]

  1. «Home». Egazette.nic.in, 13-05-2014. [Consulta: 19 maig 2014].
  2. «DoP - Gazette». Department of Publication. Arxivat de l'original el 27 de setembre 2013. [Consulta: 23 setembre 2013].
  3. «India launches e-Gazette». Igovernment.in, 20-05-2008. Arxivat de l'original el 19 July 2008.

Enllaços externs[modifica]