Parc Nacional de Dovrefjell-Sunndalsfjella: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Pàgina nova, amb el contingut: «Parc Dovre - Sunndalsfjella Nacional (Anglès : Parc Nacional Dovrefjell - Sunndalsfjella ) és un parc nacional a Noruega . Va ser fundada el 2002 i dos en l...».
 
Cap resum de modificació
Línia 1: Línia 1:
Parc Dovre - Sunndalsfjella Nacional (Anglès : Parc Nacional Dovrefjell - Sunndalsfjella ) és un parc nacional a Noruega . Va ser fundada el 2002 i dos en lloc d'ampliar les formes Parc Nacional Dovre , originalment fundada el 1974. ocupant 1.693 km² i abasta àrees en tres comtats noruecs : Oppland , Sor - Trondelag i More og Romsdal i inclou gran part de la serralada de Dovre .
El '''Dovre-Sunndalsfjella '''és un [[parc nacional]] de [[Noruega]]. Fou fundat el 2002 a partir de l'original Parc Nacional Dovre, fundadat el 1974. ocupant 1.693 km² i abasta àrees en tres comtats noruecs: [[Oppland]], [[Sør-Trøndelag]] i [[Møre og Romsdal]] i inclou gran part de la serralada de [[Dovre]].

Revisió del 17:55, 7 feb 2015

El Dovre-Sunndalsfjella és un parc nacional de Noruega. Fou fundat el 2002 a partir de l'original Parc Nacional Dovre, fundadat el 1974. ocupant 1.693 km² i abasta àrees en tres comtats noruecs: Oppland, Sør-Trøndelag i Møre og Romsdal i inclou gran part de la serralada de Dovre.