Usuari Discussió:CarlesMartin: diferència entre les revisions

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
→‎Article Víkings: secció nova
Línia 90: Línia 90:
== Article Víkings ==
== Article Víkings ==


Bon dia, veig que has tornat a posar que els víkings són un grup humà. No ho són, sumposo que et deus referir a Nòrdics. Moltes gràcies!
Bon dia, veig que has tornat a posar que els víkings són un grup humà. No ho són, suposo que et deus referir a Nòrdics. Moltes gràcies!

Revisió del 13:06, 27 set 2017



mmmmmm

Visó americà

(Soc molt novell) He modificat on diu que actualment hi ha dos granges al Baix Empordà (Ullastret i Serra de Darò). Ja fa uns anys que les van tancar. He afegit un link a una pàgina de la Generalitat que ho confirma (a més jo visc al costat). Quan he tornat a mirar la pàgina he vist que la modificació ja no hi és... dec fer alguna cosa malament.

--EnricHF (disc.) 17:29, 5 jul 2017 (CEST)[respon]

EnricHF

Feu un cop d'ull si us plau

Estic cansat de les mentides de Raderich / Bradoman, que per a justificar les seves esborrats diu que m'invento coses. Les seves mentides són tan simples que es poden desmuntar anant al llibre citat i llegint la pàgina referenciada.

Discussió:Carles de Borbó i Àustria-Este

"En un manifest als pobles de l'antiga Corona d'Aragó, publicat el 16 de juny de 1872, va prometre anul·lar al Decret de Nova Planta i reistaurar les seves velles constitucions forals. directament te l'has inventada. La font no diu això. No parla de la guerra ni de la Corona d'Aragó (molt menys "dels pobles"). No està bé això de dir mentides."

La meva resposta fou:

"Fa un moment t'he preguntat si estaves boig, ara m'adono nova vegada més que ets un mentider com pot comprovar qualsevol que vagi a la pàgina 61 del llibre citat: https://dinastiacarlista.files.wordpress.com/2017/07/1957-escritos-polc3adticos-de-carlos-vii.pdf Tens algun problema de compressió en llegir "Manifiesto a los pueblos de la Corona de Aragón"?"--Tanufu2 (disc.) 20:25, 14 jul 2017 (CEST)[respon]

Translation notification: Bassel Khartabil

Hello CarlesMartin,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to català on Meta. The page Bassel Khartabil is available for translation. You can translate it here:



The page has been renamed and updated and many parts of the former translations are now outdated.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 15:35, 11 ago 2017 (CEST)

"Manuel Marín Casaus"

Bona tarda, Ahir vaig crear la pàgina "Manuel Marín Casaus" amb foto i referències de fonts impresses, i encara no la veig publicada quan faig la consulta, és normal? Hi ha algun impediment per fer-la pública? Gràcies,

Carles Raurell el comentari anterior sense signar és fet per Carles raurell (disc.contr.)

Salutacions

Em sembla correcta la teva iniciativa de protegir diverses pàgines, però et prego que restaures l'estat anterior a l'inici de la guerra, perquè sinó després Bradoman dirà que les seves aportacions estaven consensuats i consolidats. Una salutació i gràcies.--Tanufu2 (disc.) 20:17, 23 ago 2017 (CEST)[respon]

Tanufu2 i Bradoman us heu de posar d'acord sobre el contingut dels articles, o bé no tocar-los. Aquí hi ha un clar conflicte d'interessos i la guerra d'edicions no està permesa. Jo no sé quin és el contingut correcte que han de tenir els articles, això ho heu de dir vosaltres. Parleu-ho entre vosaltres i arribeu a un acord abans de modificar articles, i no us baralleu en més articles. Em sap greu, però no protegiré més articles. Qui comenci una nova guerra d'edicions, serà blocat.--Carles (enraonem) 11:05, 24 ago 2017 (CEST)[respon]

Halo mein Freund

Olá meu amigo! Buileducanh (disc.) 08:12, 6 set 2017 (CEST)[respon]

Peyu

Bona tarda Carles Martin, He vist que has revertit els cambis a la pàgina Peyu. Com ben bé has dit, la reversió es considerada un acte de vandalisme, i el utilitzar Wikipedia per donar informació erronea en base als conflictes polítics existents a Catalunya, t'aplica la mateixa regla per a tu. Cualsevol ciutadá nascut a Catalunya es per dret ciutadà espanyol, li agradi o no. Si continues en la teva inststencia, potser haurem de contactar amb l'edició central de Wikpedia per trobar una solució que no violi les normatives de imparcialitat política que Wikipedia té "per bandera". Moltes gràcies.el comentari anterior sense signar és fet per Aleciencia (disc.contr.)

Querido Carles, como estàs? Yo voi bien.

He abierto esta nueva pagina, y te pido por favor alguno minuto solamiente por un contextito rapido. Muchas gracias por todo, y proximo 29 completarè 50 años, y si sabado 30 despuès las 6 de la tarde, passaràs por Caselle Landi, es conveidado!

Rei Momo (disc.) 23:43, 19 set 2017 (CEST)[respon]

Grazie milleeeee y buenas noches!!! Rei Momo (disc.) 23:51, 19 set 2017 (CEST)[respon]
@Rei Momo: Mi dispiace, non posso andare al tuo compleanno. La Lombardia è troppo lontana per me. Buona notte! --Carles (enraonem) 23:53, 19 set 2017 (CEST)[respon]
Grazie mille per l'aiuto. Va bene, se comunque vorrai venire, qui da me c'è il posto per dormire, grazie mille!!! Rei Momo (disc.) 23:55, 19 set 2017 (CEST)[respon]

Article Víkings

Bon dia, veig que has tornat a posar que els víkings són un grup humà. No ho són, suposo que et deus referir a Nòrdics. Moltes gràcies!