Qin Qi: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Cap resum de modificació
Cap resum de modificació
Línia 4: Línia 4:
}}
}}
{{Nom xinès|Qin}}
{{Nom xinès|Qin}}
'''Qin Qi''' és un personatge de ficció de la novel·la històrica del ''[[Romanç dels Tres Regnes]]'' de [[Luo Guanzhong]]. En la novel·la ell és un subordinat de [[Xiahou Dun]], un general servint sota el senyor de la guerra [[Cao Cao]]. Qin era l'encarregat de defensar un punt de ferri a la riba sud del [[Riu Groc]]. Quan [[Guan Yu]] va abandonar a Cao Cao i va viatjar cap al nord per reunir-se amb [[Liu Bei]], va creuar quatre passos i va matar a cinc generals abans d'arribar al punt de ferri. Qin es va negar a permetre creuar el riu a Guan i va ser matat per un Guan en còlera. L'oncle de Qin, [[Cai Yang]] (蔡陽), més tard va a empaitar a Guan per tractar de venjar al seu nebot, però és mort per Guan també.
'''Qin Qi''' és un personatge de ficció de la novel·la històrica del ''[[Romanç dels Tres Regnes]]'' de [[Luo Guanzhong]]. En la novel·la ell és un subordinat de [[Xiahou Dun]], un general servint sota el senyor de la guerra [[Cao Cao]]. Qin era l'encarregat de defensar un punt de ferri a la riba sud del [[Riu Groc]]. Quan [[Guan Yu]] va abandonar a Cao Cao i va viatjar cap al nord per reunir-se amb [[Liu Bei]], va creuar quatre passos i va matar a cinc generals abans d'arribar al punt de ferri. Qin es va negar a permetre creuar el riu a Guan i va ser matat per un Guan en còlera. L'oncle de Qin, [[Cai Yang (Dinastia Han)|Cai Yang]] (蔡陽), més tard va a empaitar a Guan per tractar de venjar al seu nebot, però és mort per Guan també.


==Vegeu també==
==Vegeu també==

Revisió del 20:22, 9 abr 2011

En aquest nom xinès, el cognom és Qin.

Qin Qi és un personatge de ficció de la novel·la històrica del Romanç dels Tres Regnes de Luo Guanzhong. En la novel·la ell és un subordinat de Xiahou Dun, un general servint sota el senyor de la guerra Cao Cao. Qin era l'encarregat de defensar un punt de ferri a la riba sud del Riu Groc. Quan Guan Yu va abandonar a Cao Cao i va viatjar cap al nord per reunir-se amb Liu Bei, va creuar quatre passos i va matar a cinc generals abans d'arribar al punt de ferri. Qin es va negar a permetre creuar el riu a Guan i va ser matat per un Guan en còlera. L'oncle de Qin, Cai Yang (蔡陽), més tard va a empaitar a Guan per tractar de venjar al seu nebot, però és mort per Guan també.

Vegeu també

Referències

Plantilla:Esborrany de personatge de ficció de Cao Wei