Universitat de Viena: diferència entre les revisions

Contingut suprimit Contingut afegit
m Robot posa l'article correcte a l'escola
Línia 16: Línia 16:
* [[Friedrich Hayek|Friedrich von Hayek]]
* [[Friedrich Hayek|Friedrich von Hayek]]


La Universitat de Viena va ser el bressol de la [[Escola Austríaca d'Economia]]. Els fundadors d'aquesta escola que van estudiar en ella inclouen a [[Carl Menger]], [[Eugen von Böhm-Bawerk]], [[Friedrich von Wieser]], [[Joseph Alois Schumpeter|Joseph Schumpeter]], [[Ludwig von Mises]] i [[Friedrich Hayek|Friedrich A. von Hayek]].
La Universitat de Viena va ser el bressol de l'[[Escola Austríaca d'Economia]]. Els fundadors d'aquesta escola que van estudiar en ella inclouen a [[Carl Menger]], [[Eugen von Böhm-Bawerk]], [[Friedrich von Wieser]], [[Joseph Alois Schumpeter|Joseph Schumpeter]], [[Ludwig von Mises]] i [[Friedrich Hayek|Friedrich A. von Hayek]].


{{esborrany d'universitats}}
{{esborrany d'universitats}}

Revisió del 01:04, 15 juny 2011

Edifici principal

La Universitat de Viena (en alemany Universität Wien) va ser fundada el 1365 per Rudolph IV i des de llavors és anomenada Alma mater Rudolphina.

És la universitat més gran d'Àustria.

Entre els guanyadors del Premi Nobel que han ensenyat en la Universitat de Viena trobem:

La Universitat de Viena va ser el bressol de l'Escola Austríaca d'Economia. Els fundadors d'aquesta escola que van estudiar en ella inclouen a Carl Menger, Eugen von Böhm-Bawerk, Friedrich von Wieser, Joseph Schumpeter, Ludwig von Mises i Friedrich A. von Hayek. 48° 12′ 47″ N, 16° 21′ 35″ E / 48.21306°N,16.35972°E / 48.21306; 16.35972