Avenged Sevenfold: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Cap resum de modificació
Cap resum de modificació
Línia 22: Línia 22:
La banda ha aconseguit vendre més de 7 milions de discs en tot el mon.
La banda ha aconseguit vendre més de 7 milions de discs en tot el mon.


== Biografia ==
=== Formació y primers anys(1999-2004) ===

La banda va ser formada el 1999, amb els membres originals: [[M. Shadows]], [[Zacky Vengeance]], [[The Rev]] i van dir que el nom de la banda fa referència a la història bíblica de Caín i Abel, encara que també ha manifestat que Avenged Sevenfold no és una banda religiosa. Després de la seva formació, cada membre de la banda també va escollir el seu [[pseudònim]], que ja eren sobrenoms de l'escola secundària. Després de la publicació del seu àlbum debut, la banda va gravar dos [[demos]] el 1999 i 2000. El seu àlbum debut, [[Sounding the Seventh Trumpet]], va ser gravat mentre els membres de la banda tenien amb prou feines divuit anys d'edat i estaven encara en la preparatòria; va ser originalment publicat amb la seva primera discogràfica, Good Life Records, en 2001, després de que qui seria el guitarrista líder, [[Synyster Gates]], ingressés a la banda el 1999. La cançó «To End the Rapture» va ser reeditada amb la banda completa. L'àlbum va ser posteriorment publicat amb [[Hopeless Records]] el 2002.

La banda va començar a rebre reconeixement tocant amb bandes com [[Mushroomhead]] i [[Shadows Fall]] i tocant al [[Take Action Tour]]. Després d'unir-se el seu quart baixista, [[Johnny Christ]], van publicar l'àlbum [[Waking the Fallin]] amb [[Hopeless Records]] l'agost de 2003. La banda va rebre perfils en [[Billboard]] i The Boston Globe. També van tocar en el [[Vans Warped Tour]]. En 2004, Avenged Sevenfold surt de gira una vegada més amb el Vans Warped Tour, en què van gravar un vídeo per a la seva cançó «[[Unholy Confessions]]», que va ser passat a [[MTV2]]'s Headbanger s Ball. Poc temps després de la publicació de [[Waking the Fallin]], els membres de Avenged Sevenfold deixen [[Hopeless Records]] i comencen a gravar amb [[Warner Bros Records]].


== Vegeu també ==
== Vegeu també ==

Revisió del 23:04, 30 set 2011

Avenged Sevenfold (alguns cops escrit A7X i, traduit al català, Venjat set cops) és una banda de Heavy Metal,Metalcore formada l'any 1999 a Huntington Beach, Califòrnia, EE. UU. Els seus integrants són M. Shadows (Veu, teclat), Zacky Vengeance (Guitarra rítmica, cors), Synyster Gates (Guitarra solista, cors) i Johnny Christ (Baix, cors); anteriorment el lloc de bateria va ser ocupat per The Rev fins al dia de la seva mort precoç el desembre del 2009 i per Mike Portnoy fins al dia de la seva sortida el desembre de 2010. La banda va començar com una banda de metalcore melòdic que es va demostrar als seus dos primers discs Sounding the Seventh Trumpet de l'any 2001 i Waking The Fallen de l'any 2003, que posteriorment per al llençament del seu gran èxit City of Evil de l'any 2005 va evolucionar cap a un so més proper al Hard Rock, el Heavy Metal i el Metal alternatiu, recalcant més en el virtuosisme musical, amb el que van aconseguir formar un gran grup de fans.

El 27 de juliol del 2010 van llançar el seu últim i més recent álbum Nightmare que va debutar com a #1 a la cartellera Billboard 200.

La banda ha aconseguit vendre més de 7 milions de discs en tot el mon.

Biografia

Formació y primers anys(1999-2004)

La banda va ser formada el 1999, amb els membres originals: M. Shadows, Zacky Vengeance, The Rev i van dir que el nom de la banda fa referència a la història bíblica de Caín i Abel, encara que també ha manifestat que Avenged Sevenfold no és una banda religiosa. Després de la seva formació, cada membre de la banda també va escollir el seu pseudònim, que ja eren sobrenoms de l'escola secundària. Després de la publicació del seu àlbum debut, la banda va gravar dos demos el 1999 i 2000. El seu àlbum debut, Sounding the Seventh Trumpet, va ser gravat mentre els membres de la banda tenien amb prou feines divuit anys d'edat i estaven encara en la preparatòria; va ser originalment publicat amb la seva primera discogràfica, Good Life Records, en 2001, després de que qui seria el guitarrista líder, Synyster Gates, ingressés a la banda el 1999. La cançó «To End the Rapture» va ser reeditada amb la banda completa. L'àlbum va ser posteriorment publicat amb Hopeless Records el 2002.

La banda va començar a rebre reconeixement tocant amb bandes com Mushroomhead i Shadows Fall i tocant al Take Action Tour. Després d'unir-se el seu quart baixista, Johnny Christ, van publicar l'àlbum Waking the Fallin amb Hopeless Records l'agost de 2003. La banda va rebre perfils en Billboard i The Boston Globe. També van tocar en el Vans Warped Tour. En 2004, Avenged Sevenfold surt de gira una vegada més amb el Vans Warped Tour, en què van gravar un vídeo per a la seva cançó «Unholy Confessions», que va ser passat a MTV2's Headbanger s Ball. Poc temps després de la publicació de Waking the Fallin, els membres de Avenged Sevenfold deixen Hopeless Records i comencen a gravar amb Warner Bros Records.

Vegeu també

Enllaços externs