The Game (raper): diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m r2.7.3) (Robot afegeix: bs:Game (reper)
Cap resum de modificació
Línia 1: Línia 1:
{{millorar format}}
{{millorar format}}
'''''The Game''''', nascut '''Jayceon Terrell Taylor''', és un [[música rap|raper]] nascut a [[Compton]], ([[California]]) el [[29 de novembre]] de [[1979]].
'''''The Game''''', nascut '''Jayceon Terrell Taylor''', és un [[música rap|raper]] nascut a [[Compton (Califòrnia)|Compton]], ([[California]]) el [[29 de novembre]] de [[1979]].


Va passar part de la seva vida en una banda anomenada els Crips en un barri conegut com Santana Blocco encara que finalment fou membre dels Bloods.
Va passar part de la seva vida en una banda anomenada els Crips en un barri conegut com Santana Blocco encara que finalment fou membre dels Bloods.

Revisió del 22:05, 22 jul 2012

The Game, nascut Jayceon Terrell Taylor, és un raper nascut a Compton, (California) el 29 de novembre de 1979.

Va passar part de la seva vida en una banda anomenada els Crips en un barri conegut com Santana Blocco encara que finalment fou membre dels Bloods. El seu sobrenom "The Game" li vé donat de la seva àvia que deia que ell era el joc de la vida dels rapers. El ambient familiar a la seva llar no a sigut el més adequat per créixer ja que ell afirmà que el seu pare abusava d'una de les seves germanes i dos dels seus germans van ser assassinats. Després de graduar-se de Compton High School el 1999, The GAME va assistir a la Universitat Estatal de Washington amb beca de bàsquet encara que no va durar molt ja que en el primer semestre el van expulsar a causa de acusacions de drogues. Seguidament d'aquest fet va començar a ser traficant de drogues. Tenia un germanastre anomenat Big Fase 100 el qual li va influir negativament ja que el va seguir en la seva vida delictiva. Carrera The Game després de rebre 5 trets en un intercanvi de droga fracassat va decidir emprendre la seva carrera com raper i en poc temps fou descobert per Dr.Dre.

Amb el seu àlbum The Documentary, produït per Dr Dre i 50 Cent, va arribar a número u en les llistes de Billboard gràcies a èxits com \ "Hate It Or Love It \", \ "Dreams \" o \ "How We Do \ ". En principi, l'àlbum s'havia d'anomenar Nigga Wit \ 'An Attitude Volume 1, però no va passar per no arribar a un acord amb la família de Eazy-E.

El raper californià tècnicament firme amb G-Unit, encara que diversos incidents amb 50 Cent van forçar la seva sortida, de la qual ha tingut molts problemes legals. Després d'això The Game va haver de signar amb Geffen Records perquè el seu segon àlbum no sortís sota G-Unit Records.

The Game ha tingut un gran nombre de rivals, com ara Suge Knight, Memphis Bleek, Jay-Z, Yukmouth, Joe Budden i 50 Cent, d'aquesta última disputa va néixer el moviment G-Unot contra 50 cent i altres.

The Game té un fill anomenat Harlem Carlon Taylor. The Game té molts tatuatges repartits pel seu cos, entre ells homenatges a Eazy E, NWA, 2pac i The Black Wall Street.

The Game by Mikko Koponen

Discografia Àlbums

  • The Documentary (2005)
  • Doctor \ 's Advocate (2006)
  • L.A.X. (2008)